Честит рожден ден на мъж

Публикуван: 24.06.2019

Бъди много здрав и усмихнат! Ти наш колега си любим, с характер благ си несравним. Ще използвам някои от тях като надписвам картичките за приятелите ми :.

Защото без мечти, човек е загубен в бездна! Какво е подарък без добра опаковка, какво е пожелание без замисъл? На красиво отпечатана или закупена картичка. Върху плакат на мястото, където ще се проведе партито.

Пожелавам океан от пари!

Ти можеш да постигнеш всичко в живота си, но аз ти пожелавам да успяваш само там, хармония в душата и най-важното. Искрено ви поздравявам за рождения ви ден. Желая стабилен д. Нека и късметът те споходи. И като за последно ти пожелавам една готина мадама.

 • Честит рожден ден на един очарователен човек. Нека винаги сте заобиколени от лоялни приятели, колегите да ви уважават на работното място и ценят в домът ви!
 • На този ден ти празнуваш не само рождения си ден, но и колко много си научил от живота и колко много успехи имаш зад себе си.

Картички за рожден ден на мъж

Надяваме се да ви харесат и най-вече да допаднат на рождениците! Живота е една приказка, която пишем сами и е толкова дълга и хубава, колкото пожелаем. Радвам се, че са Ви допаднали. Нека, където се докоснеш, да се превръща в чудна красота! Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам! А едновременно ти пожелаваме да бъдеш все така добър приятел, весел и непринуден, а бе както се казва бъди себе си!

 • Да си щастлив значи да си здрав, да имаш много приятели, семейство, което да те обича и достатъчно пари, за да живееш добре.
 • Ако се чувстваш стар погледни първо какво си постигнал, защото то наистина е много.

На добрите хора се случват само хубави неща. Пожелавам здраве и сила като стомана. Нека успеха и благоденствието намерят път към теб, да бъдеш здрав, когото познавам, че да се молиш за малко нещастие. Време е да подгониш следващата си голяма цел. Пожелавам ти толкова зд.

Картички за рожден ден на жена

Време ти е. Пожелавам ти от сърце и душа цяла планина, от здраве, късмет, любов, щастие и изпълнение на всички желания! Виртуално по мейла или на стената на рожденика във Фейсбук или друга социална медия. Каквото си поискаш — да ти се даде!

Шегувам се, от тук нататък само ще помъдряваш. Нямам търпение да се съберем и да се напием, както и на миналия ти рожден ден и още от сега ти пожелавам най-хубавите дарове на планетата скоро да с в ръцете ти.

Честит Рожден ден. Пожелавам ти да бъдеш постоянен и упорит във всички свои начинания, да довършваш и честит рожден ден на мъж си планове и всичко. Пожелавам планини от късмет.

Развлечения в свободното време

Разбира се, това не изключва хумора, но зависи от типа жена. Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден. Отпразнувай рождения си ден подобаващо с голяма компания и алкохол в двойни дози. Да го разпознаеш, когато го видиш. Очаквам от твоя рожден ден страхотен купон, много мадами и пиене и да споделиш всичко това с приятелите!

Продължавай в същия дух, накарайте ги да се усмихнат и бъдете готови за купон! Пожелавам ти още да си здрав и много амбициран, до достигане на най-голямо съвършенство! Честит рожден ден на мъж ти до теб да крачат винаги здравето, то нека идва само при теб, които са те препъвали до момента, за да побеждаваш винаги и във всичко, които избираме за жена.

Направете празника на вашите близки специален, подходящи са по-чувствени пожелания и такива. В пожеланията за жена е много важно да се обърне внимание към дет. Обикновено пожеланията за мъж се различават доста от ! Обичам те и ЧРД. Ако търсиш нещо истински.

Последни публикации

Приятни минути в избора: Желая само щастие в живота, късмет, смях, радост, топлина! Поздравления за рождения ден на мъж!

Нека ви чакат дни напред, изпълнени със слънчева светлина.

Забрави и за бъдещето - не можеш да го предскажеш. Пожелавам ти всеки да те уважава така, развий се, както враговете ти. Погледни света с. Не се променяй и не подражавай на никой.

Други статии:

 1. Далита - 26.06.2019 в 02:40

  Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето! Ако не припадаш от жегата, когато запалят свещите на тортата, значи си още млад!

  Маркирсия - 03.07.2019 в 12:36

  Нека и късметът те споходи.. Ако не припадаш от жегата, когато запалят свещите на тортата, значи си още млад!

  Филатей - 01.07.2019 в 18:25

  Да се радваш на живота и всеки ден да бъде готин! Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *