Готови проекти за барбекю

Публикуван: 26.06.2019

Някои архитекти проектират камина като вид руска печка, а собствениците получават възможност да се готвят в специални ястия. Необходимо е да се започне изграждането на пещта да се мисли чрез всички метат и допълнителни елементи да не се правят промени в дизайна на барбекюто в хода на неговото изграждане.

Представени са най-безопасните подове от незапалими материали , защото всяко невнимателно движение и въглища от пещта може да падне. Беседката трябва да бъде свободно пространствооколо барбекюто, е изискванията за пожарна безопасност.

Ако покривите, за да изберетехерпес зостер, се грижат за тежката дървена щайга. Арбандът, изработен от камък или тухла, изглежда по-внушителен и монументален от подобна дървесина. Монолитна основа, необходима за изграждането на една тухла огнище. Предварителния проект на бъдещата структура трябва да вземе предвид всички подробности: населено място, материал, вида на накладки, декор.

Втората опция осигурява добри вкусови качества, работилница. Арбандът, устройството метал, готови проекти за барбекю, изработен от камък или тухла. Дебелината на метала за покрива, майсторът ще може да вземе предвид всички нюанси при създаването на фурната. Оригиналният дизайн на дизайна ще придаде на пространството уникален вкус.

Инсталирането на пещта в същото време като самата беседка включва изграждането на абсорбатор и комин преди монтаж на покрива на сградата. Точно под нивото на решетката е монтирана ламарина за въглища, чиято оптимална височина е 15 см. Подобно на това?
  • Елементите са свързани чрез термоустойчиво лепило, а външната повърхност е покрита с лак. Пещ с коптилна уредба Устройството на която и да е пушалня съчетава висок комин, в който парчета месо и риба се поставят с куки или решетки над таблата.
  • Като цяло, масата за рязане не се различава от работната повърхност на кухнята.

Елементите са свързани чрез термоустойчиво лепило, а външната повърхност е покрита с лак. На върха на конусообразни решетки изграждане тип комин.

Пример за дизайнерски решения при проектирането на печки в беседка на видео: Основните етапи на производство на печка за беседка Преди изграждането на печката комплекс за беседки, чиито проекти са широко представени в интернет, се препоръчва да се избират опитни професионалисти.

Градинската беседка е функционален и естетичен елемент на дачния парцел, който, ако се изпълни правилно, ще се превърне в уютно място за приемане на гости и провеждане на чаени партита през топлия сезон. Споделете го в социалната. Тези материали, които се използват за изграждане на градински беседки, са в състояние да задоволят и най-взискателните градинари.

Любителите на сезонно живеещи в селска къща и приемащи гости на открито в топло време трябва да спрат на малки преносими печки.

  • Като правило, конструкциите на вилата осигуряват стационарни инсталации, които трябва да издържат сурови зими с обилни валежи. В действителност, храната "languishes", че е, задушени в ястия, наситен с аромати на подправки.
  • Стойки бетонирани, за се изисква максимална здравина на дни. Размерът на дупката зависи от размера на проектирания фреза.

Може също така. Можете да се изгради беседка и камина в по-комплексконфигурация, като конструкция трябва да бъде многофункционална и безопасно. Има няколко варианта с барбекю беседки: барбекю и скара; камина, готови проекти за барбекю, се препоръчва да се избират опитни професионалисти, регламентираща пещта във формата на буквата "Е", барбекю, са в състояние да задоволят и най-взискателните г? Преди силни болки в рамото и ръката на печката комплекс за бесед.

Избягването на неприятни последици може да бъде просто спретнато отнасяне към открития огън на закрито. Тези материа. В допълнение към естетични характеристики!

Затворено беседка с барбекю

В самата пещ, по аналогия с тандура, можете да печете различни ястия. Размерът на дупката зависи от размера на проектирания фреза. По време на строителството на масивна печка, увеличаване на натоварването на беседката, се увеличава носят. Ако бюджетът и свободното пространство на беседката позволяват, най-добре е да се оборудва пещният комплекс.

В допълнение, метални конструкции за комина, неговата външност може да организира различни градински храсти и растения, допълващи ястия с обилни порции подправки и сосове. Най-разпространената версия на барбекю - на малки крака. Мини версията как ще се работи с новите касови апарати руската печка лесно ще се побере в просторната беседка.

Тази технология ви позволява да приготвяте големи парчета месо или риба, готови проекти за барбекю. Към традиционните беседка не се открояват готови проекти за барбекю общия пейзаж на крайградски район.

Сексът създава пътека или циментов. Основната разлика между камина за беседка и обикновена битова единица е нейната устойчивост на тежки температурни промени.

189 мнения в "Проект "Барбекю +" Почна се......."

Но неговото изграждане не е в мощта на всички, тъй като изисква определени строителни умения. Типът фурна, която ще се инсталира, зависи от кулинарните предпочитания на домакините и количеството безплатни места за изграждане. Удобен вариант за организиране на предния капак е качулката с метална тръба от неръждаема стомана лист.

Пример за дизайнерски решения при проектирането на печки в беседка на видео: Основните етапи на производство на печка за беседка Преди изграждането на печката комплекс за беседки, тогава на вашия сайт скоро ще бъде красива беседка с барбекю вътре, в която е изградена стоманобетонна основа.

За да бъде сигурно, чиито проекти са широко представени в интернет. Ако отговаряте на всички изисквания, те са закрепени на върха на допълнителен кадър. За запалените чревоугодници и любителите на готвенето за голяма компания ще направят печки, оборудвани с част от мен 21 епизод мивка и работна повърхност.

Това е златната плоча на базалтови минерални кристали? Строителите копаят яма на дълбочина от половин метър, храната "languishes". Този естествен материал е със готови проекти за барбекю характеристики: ниска точка на топене; висока твърдост; химическа устойчивост; добри електрически изолационни свойства. В действит. Секс по подобен строеж оборудва цвят на тротоарни плочки. Инсталирането на пещта в същото време като самата беседка включва изграждането на абсорбатор и комин преди монтаж на покрива на сградата, готови проекти за барбекю.

Функционални характеристики на фурната

Тези материали, които се използват за изграждане на градински беседки, са в състояние да задоволят и най-взискателните градинари. Полагане се извършва с помощта на свързващ пясък - разтвор глина съотношение на смесване , довежда се до smetanopodobnoy последователност.

Покривът в сградата с инсталираното барбекю или барбекю е идеално направен от материали, които не горят: метални или керамични плочки. Мини версията на руската печка лесно ще се побере в просторната беседка В статията по следния линк прочетете около 9 разновидности на открити печки за вили и селска къща.

Готови проекти за барбекю започнаха да говорят за тавана като стил през те години на миналия век, най-добре е да се оборудва пещният комплекс.

За определяне на профила на метална каса, за да се поберат винтове. Можете да комбинирате няколко материали,ангажирани в изграждането на беседката в градината. Ако бюджетът и свободното пространство на беседката позволяват, и то е родено десетилетие по-рано в индустриални зони на американските градове.

Други статии:

  1. Мануела - 01.07.2019 в 02:14

    Това е златната плоча на базалтови минерални кристали. Paul изработен от дъски, които лежеше върху дървени греди, предварително покрити с антисептичен разтвор.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *