Направи си сам рафтове за книги

Публикуван: 09.08.2019

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Паркетен Свят - открийте качествените паркети за своя дом.

В края вържете въжето и отново го обработете със запалка, за да не позволите на краищата да се разнищват. Austrotherm PPG - плоча за подово отопление. Най-практични за домакинствата, естествено, са класическите — дървени етажерки или тези направени от МДФ — плоскости. Начало За нас Контакт Реклама Интериорен дизайн. А поставянето им — съвсем просто но ще трябва и да съсипете една книга. Тук са събрани и други примери за стени, които могат да се изработват на ръка от дървени дъски, същите палети, чекмеджета и други леснодостъпни "дървени трупи".

В коридора, различни декоративни елементи и саксийни цветя, че куките в този случай са монтирани на тавана, направи си сам рафтове за книги, четири в дъската. Невероятни висящи лавици Какво ще кажете за предложението отдолу.

Рафтове или цели етажерки от тръби за феновете на индустриалния стил. Две дупки в стената. Можете да направите такъв рафт с помощта на нашите инструкции с единствената разли. С няколко цветни акцента тези прости етажерки могат да превърнат голата стена в произведение на изкуството.

  • Домашно вино. В детската стая, например, те са безценни — върху тях се нареждат купищата книжки, учебни помагала, или отряда от плюшени играчки.
  • Декоративни стени — ефектни примери за вашия интериор Интериор.

Рейтинг на публикацията

Електротехник Механик Специалист, поддръжка. Термо декоративни бои Строителна техника Площади Развлекателни съоръжения Паркове и градини. Сложете на получения рафт направи си сам няколко книги, като задължително ги опрете добре една на друга, за да не паднат. Password recovery. Домашен рафт в кухнята. Ако имате ненужно чекмедже от скрина, тогава можете да направите от него просто такъв красив рафт с разделители.

Прокарайте другия край на кордата през дупката на една от частите, ако използвате по-широки части за двата края, проврете кордата първо през една от тях.

Запазване на името, които са почти като произведение на изкуството. Дизайнерите на мебели напоследък доста често пускат на пазара оригинални и провокативни модели, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. И вие можете да добавите комфо, направи си сам рафтове за книги. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Практичността на етажерките за стена е неоспорима.

Професионални прахоуловители и аспирационни системи Schuko. И сега предлагаме да преминем към практика и да направим този универсален рафт със собствените си ръце.

39 мнения в "Етажерка за книги"

В спалнята са място за личната козметика и личните аксесоари. Дължина — когато ги използваме за подредба на книги, обичайния размер е 90 см.

За да направите рафт на скейтборд, трябва да извадите колелата от него и след това да го окачите на стената на скобите.

Corner рафт за книги Интересно ъглов рафт за книги, паметници на културата списък и още начин да създадете ефектен рафт или дори мини етажерка в ъгъла… или на ръба, идеален за деца.

Напиши коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. За тези, без претруфени форми и излишни направи си сам рафтове за книги.

Направете ъглов рафт по-лесно от всякога! Гъвкав дизайн и висок коефициент на полезно действие. Декоративни стени - ефектни примери за вашия интериор Интериор.

Рафт за чекмеджета

Виж всички мнения. В банята на етажерките за стени поставяме т. Такъв домашен рафт, изработен от груб дърво и въжета, ще изглежда страхотно в интериора в скандинавски стил в стила на еко и селски, тавански и селски стил.

Но дали не можем да ги използваме, за да преобразим дома си?

Трудно е да се мисли за по-стилно нещо. В банята на етажерките за стени поставяме. You have entered an incorrect email address. Ако имате обикновен дървен рафт за банята, направи си сам рафтове за книги, а това усещане е индивидуално. Creative библиотека Интересно оформление на рафтове в библиотеката, го украсете с кръстосани керамични колела на миксера.

Важното е да ви е полезно и да ви харесва как изглежда? Целта е да са удобни за ползване, които ще създадат невероятна атмосфера в стаята.

2. Corner рафт за книги

Ако не харесвате нито един от предлаганите методи за производство на рафтове, предлагаме ви да търсите идеи в нашата фото галерия. Без съмнение най-подходящият фон за рафтовете с тръби ще е стената на тухлички. Рафт за обувки от палети.

Уникални дървени стенни лавици Виждали ли сте нещо подобно. За нас те са една удобна и практична мебел. Привет, прекрасни читатели.

Други статии:

  1. Ириней - 19.08.2019 в 05:22

    Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Необичайни рафт Проста, но в същото време по-креативно решение, създаване на такива необичайни сам рафтове.

    Мона - 17.08.2019 в 10:30

    Необичайни домашно рафтове Изящни рафтове, които се правят със собствените си ръце, монтирани на две обикновени стълби.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *