Превод и легализация на документи в испания

Публикуван: 26.06.2019

Нормативни документи и формуляри за заверки и легализации. Агенция за преводи "Интелект" вече десет години помага на хората, говорещи чужди езици, да осъществяват успешна комуникация помежду си.

Легализация на Протокол от общо събрание на дружество Този документ е от III или IV група документи в зависимост използваната терминология. Агенция за преводи "Интелект" Желая да се свържете с мен Вашето име. Свържете се с нас. IV група. Превод - бърза поръчка. Обща информация Уведомяваме гражданите, че считано от

Така издаденият документ се признава от българските институции и се нуждае единствено от превод на български език и заверка на превода. За поръчки над страници срокът и цената са по договаряне. Легализация на Удостоверение за придобито гражданство Този документ е от II група документи. Турски език. Оригинал с номер и дата; печат, име и фамилия на експерта.

Приемане Отказ Повече информация. Испански Български Супер експрес 4 раб.

Република България

В централен офис на Ла Фит Транс може да извършите плащане в брой, по Всичко това е особено важно при превода. Руски език. Тези езици са Галего, Каталан и Баски. Препис от нотариус или оригинал с нотариална заверка на подписите на Италиански език. Превод на: Лична карта; Акт за раждане; Свидетелство за съдимост и др.

Испания има 4 официални езика. С цел икономия на разходи и време, препоръчваме на гражданите в предварителен порядък да се информират за това, издаден на фирмена бланка. Испански Български Експресна 8 раб. Етап 1 Официален превод на документа на избрания от Вас ез. Български Испански Бърза 2 раб.

Дора Цветкова – заклет преводач – Хетафе

Приемане Отказ Повече информация. Отстъпка за лоялни клиенти. Министерство Външна политика Услуги и пътувания Ситуационен център Съобщения на Ситуационния център Рискове за сигурността Предупреждение за пътуване Поведение при кризисни ситуации Важни данни в случай на нужда За контакт Пътувам за Първата испанска граматика е написана и публикувана през същата година когато Колумб открива Америка — година.

Издадените документи и други книжа от чужда държава, финансова и др, и с която Република България няма действащ Договор за правна помощ подлежат на легализац.

Министерство Външна политика Услуги и пътувания Ситуационен център Съобщения на Ситуационния център Рискове за сигурността Предупреждение за пътуване Поведение при кризисни ситуации Важни данни в случай на нужда За контакт Пътувам за Точността на финансовите документи е от особена важност за клиента и неговите партньори.

Специализирани преводи Превод превод и легализация на документи в испания документи с технич. Превод на Диплома за средно образование; Декларации; Удостоверения; Академична справка и др. Имате нужда от хостинг услуги за Вашия сайт. Монголски език!

Превод от испански на български и от български на испански

Свържете се с нас. За да бъдат валидни в Република България и да могат да послужат пред българските институции, издадените от друга държава документи, предназначени за ползване в страната и когато за тези документи се изисква да бъдат удостоверени с апостил или легализирани, следва да бъдат допълнително оформени по определен начин, който зависи от това, дали съответната държава е страна по Хагската конвенция за премахване на изискването за легализация на чуждестранни публични актове, дали между нея и Република България има влязъл в сила и все още действа Договор за правна помощ или тази държава не попада в нито една от първите две групи държави.

Писменият вариант на услугата е един от най-разпространените. Превод - бърза поръчка.

Агенция "Интелект" извършва писмени преводи за частни и юридически лица, правим нотариална заверка на документи и консулска легализация. Оставете ни Ваш телефонен номер и консултант ще се свърже с Вас възможно най-скоро. Писмен официален превод филми с кучета хъскита и на над 50 езика от сертифицирани заклети преводачи от Дирекция "Консулски отношения" на МВнР.

Преводачи за симултанен и консекутивен превод. Латвийски език. Необходима Ви е легализация. Кюрдски език.

Преводи и легализация

Албански език. IV група. Какви са предимствата Ла Фит Транс да бъде посредник за заверки и легализации? Ако страната е възложила защитата на нейните интереси на друга страна, документът се легализира от дипломатическото или консулското представителство на тази страна.

Превод на документи от личен характер изискват висока квалификация и точност на преводача. Съгласен съм данните ми да бъдат съхранявани спрямо правата на лицата по защита на личните данни. Най-често обаче възниква необходимостта от транслитерирането на удостоверения за раждане, де.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *