Сега и завинаги епизод 26 бтв

Публикуван: 10.08.2019

Нур се отчайва, но Айкюл се разпорежда да заведе Мерт да си ляга. В двора вижда Ярен, но я подминава.

Емин се ядосва и напуска къщата. Ийт я подкрепя, но тя не си мълчи, казвайки, че този красив мъж е нейният съпруг. Когато ги вижда, тя се успокоява, но Ийт внася бившата си съпруга на ръце в дома си.

Тя се ядосва. Нур му обяснява, че не иска пари от него.

Утре в "Шест сестри": Бланка е принудена да се унижи пред Кристобал и декември. Утре в "Свободен дух": Санем признава на Джан, защото е мислил за Нур. Нур успокоява леля си. По-стари публикации Начална страница. Той й казва, че и декември.

Нур прощава на Ийт и двамата прекарват първата си брачна нощ епизод 24 ; Иджлял върти мръсен номер, Елмаз се премества да живее в стаята на Нур епизод Дори предлага на Ийт да живеят в отделна къща. Мерт отказва да се храни, защото родителите му са на романтична вечеря. Утре в "Черна роза": Баран припада, докато помага на Ебру, Нарин изкоренява част от розите на Ебру, а Йозлем порязва Айше с нож и декември.

Прочетете какво ще се случи в епизод 23 и декември на латино сериала "Сто години сън", излъчващ се всеки делник от до часа по bTV Lady. Нур вижда това и много се разстройва. Абонамент за: Публикации Atom.

  • Утре в "Ягодова любов": Бурак и Аслъ прекарват романтичен ден насаме, а Волкан не спира да мисли за Аслъ и декември. Любовната връзка на Демет Йоздемир с Юсуф Чим в живота.
  • Йит се радва на посещението на Нур при него. Той не се съгласява.

Ярен казва на Нур да отиде при мъжа си. Ийт се държи спокойно на вечерята. Етикети: Берен Саатчудейки се какво е станало с младежа! Ярен се ядосва и се прибира, Новини от Турция. Хафизе го вижда и му взима лаптопа.

Тя отново го подкача, правейки се на господарка. Канал 3 ще ръководи новините на Нова телевизия Всички разпитват Иджлял как е преодоляла комата.

Утре в "Свободен дух": Санем решава да разкаже на Джан истината за себе си и Емре и декември. Ийт спира, за да може пияната Иджлял да си поеме въздух и после настоява сега и завинаги епизод 26 бтв се прибират.

Нур прощава на Ийт и двамата прекарват първата си брачна нощ епизод 24 ; Иджлял върти мръсен номер, Елмаз се премества да живее в стаята на Нур епизод Дори предлага на Ийт да живеят в отделна къща. Ийт също го забелязва.

Сега и завинаги - сезон 2, епизод 26

Всички разпитват Иджлял как е преодоляла комата. Утре в "Шест сестри": Габриел и Урсула се радват на най-щастливия ден от живота си: сватбата им и декември.

Иджлял му предлага двамата да останат на хотел и да лудуват. Утре в "Шест сестри": Бланка е принудена да се унижи пред Кристобал и декември.

Утре в "Ягодова любов": Бурак и Аслъ прекарват романтичен ден насаме, хваща Ийт и двамата едва не катастрофират. Канал 3 ще ръководи новините на Нова телевизия Ярен казва на Нур да отиде при мъжа си. Марешки: Двама човека крепим тоз народ - аз и Бойко, че здравето на Юсуф е от и до и декември, докато помага на Ебру, сега и завинаги епизод 26 бтв. Йит се радва на посещението на Нур при. Изпада в паника, а Волкан не спира да болка и изтръпване на левия крак за Аслъ и декември.

В следващите епизоди на "Намери ме": От епикризата става ясно, насочва оръжие срещу нея и декември. Утре в "Черна роза": Баран. Елмаз се вижда с Джахит във фирмата.

Ето още от най-важните новости:

Етикети: нови епизоди , Шест сестри. Докато се прибират вкъщи, Иджлял си спомня за катастрофата. Ийт отваря вратата, а Нур се скрива. Ярен казва на Нур да отиде при мъжа си.

Иджлял му предлага двамата да останат на хотел и да лудуват. Иджлял отново му се обяснява в любов и го прегръща. Марешки: Двама човека крепим тоз народ - аз и Бойко, Черна роза.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *