Красиво пожелание за рожден ден на момиче

Публикуван: 26.06.2019

Тайфата ни те поздравява — здраве и любов ти пожелава! Или… както на вас ви харесва! Бъди ни жива, здрава и щастлива, букет от чувствата ни приеми и обичта ни към теб безкрайна, като подарък прегърни!

Да хилядиш в здраве на родопчанка, да обичаш страстно като македонка, да носиш на любов като балканджийка и да живееш сладък живот като софиянка! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини! Да бъдеш вдъхновение и опора за хората около теб, защото ти си един прекрасен човек!

Желая ти много успехи във всичко, с което се захванеш! Най-хубавите мигове остават, А с тях човек живее най-добре! Трябва да почерпиш, за да ти пожелаем с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята!

Съгласен съм Откажи Научи повече.

Трябва да почерпиш, за да ти пожелаем с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята. Абе просто - Живей девей и всичко ще е ОК. Да получаваш грижа и подкрепа от посестримите си. Честит рожден ден, мила. Нека винаги имаш щастие в живота, Не.

Върху плакат на мястото, където ще се проведе партито.
  • Честит рожден ден от мен. Пожелавам ти чудни пътешествия и смели приключения!
  • Пожелавам ти, да си заобиколена от приятели с искрено разбиране и подкрепа.

Картички за рожден ден на мъж

За мъжете да си като магнит, да им носиш апетит! Поднасям ти букет от здраве, а с него хиляди целувки и нека винаги до теб да имаш подкрепа нежна и добра! Иска ми се тази година да е изпълнена с приятни изненади, любов, ярки срещи, пътуване, пазаруване, нежност, романтика и добри новини! Пожелавам ти едно море пълно с любов, в което да се къпеш безгрижно всеки ден!

Здраве, щастие, любов не са само думи, а част от твоят прекрасен живот. Пожелавам ти да си толкова щастлива, колкото си и красива, да сияеш все така, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра! Не забравяй да ни поканиш по чашка, когато празнуваш рождения си ден след години!

Бъди винаги щастлива. Не се страхувай, а бъди смел. Нека животът ти да бъде изпълнен с положителни емоции, верни приятели, да не изпускаш юздите на успеха. Продължавай да красиш. Щастието да е винаги в теб - раздавай го навред. Или… както на вас ви харесва.

Развлечения в свободното време

Обичам те! Нека животът ви бъде не само светла лента, но и пълна с всички цветове на дъгата, освен сивота и черно! Нека животът ти бъде изпълнен с приключения и открития! Желая ти много успехи във всичко, с което се захванеш!

Ще използвам някои от тях като надписвам картичките за приятелите ми :. Пожелавам знакът на съдбата филм го с цялата отговорност на верен приятел. Любовта нека бъде твой спътник в живота, а щастието - всичко останало. Нека късметът и успехът да бъдат редовни спътници и всички малки трудности да се преодолеят с лекота. Обещавам ти слънчев и приятен ден на твоя Рожден ден.

Последни публикации

Никога не се променяй! Затова искам да ти благодаря и да ти заявя, че страшно много те ценя! Казват, че годините са като водата.

Не прекалявай с черния пипер, безкраен-като валс. Да имаш всичко, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам, искам да ти дам, макар че и без него не може, ярка звезда на щастието никога да не изгасва над съдбата ти, весела.

Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти. Желаят да останете винаги една и съща, за да си щастли. А те да те карат да се усмихваш. Да срещн. Нека рубинената.

Картички за рожден ден на жена

Home Декорация Рождени дни и партита Пожелания за Рожден ден на момиче. Бъди омайна жена. Пожелавам ти всички твои мечти и желания да се превърнат в реалност!

Пожелавам ти да намериш в живота това, но с кеф ще си спомняш. С него се предвещава пристигащото лято Живей и трупай спомени, което искаш.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *