D3dx9_43dll is missing from your computer download

Публикуван: 27.06.2019

Други проверки Възможно е вируси и злонамерени кодове активно да работят на вашия компютър или лаптоп. Най-често този проблем възниква в Windows 7 Заслужава да се отбележи, че ако няма почти никакъв документ с разширение dll, той ще бъде поправка за библиотеката на Microsoft DirectX.

За какво си мислите в сезона на морските приключения? Install the latest version of Microsoft DirectX. Силно се препоръчва да използвате само официалния уеб инсталатор, изтеглен от уебсайта на Microsoft. Заслужава да се отбележи, че в битовите системи понякога трябва да поставите библиотеката по пътя "C: WindowsSysWOW64".

United States - English. Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация.

Влезте от тук Регистрация. Как мога да го оправя този бъг. Вход с Google. Програми - Проблеми и Дискусии Търсене. След това не забравяйте да го проверите за вируси, първо провери дали maya работи на осмицата! Нищо не трябва да сваляш, тъй като атакуващите често ги слагат .

Така че, за правилната инсталация, трябва да направите следното: Отворете програмата.

Метод първи: чрез инсталирането на пакета DirectX 9

Россия - Русский. Try reinstalling the program to fix this problem. Заслужава да се отбележи, че ако няма почти никакъв документ с разширение dll, той ще бъде поправка за библиотеката на Microsoft DirectX. United Kingdom - English. За потребителите на битовата версия на операционната система, вместо на system32, ще се показва папката SysWOW Изберете версия на продукт.

Кликнете върху бутона "Инсталиране".

  • Sverige - Svenska. Malaysia - English.
  • Причини и лечение. Операционната ми система е Windows 8 pro x

Microsoft рядко пуска такива документи на своя уебсайт. Try reinstalling the program to this problem. За да направите това, можете да опитате да извършите възстановяване на системата. Ако нищо не ви d3dx9_43dll is missing from your computer download, трябва да изтеглите файла и да го поставите в желаната директория на компютъра.

Причини и лечение. За правилното зареждане на пакет трябва да направите следното: Във всяка търсачка въведете заявката "download directx 9".

Как да поправите грешката

Това означава, че ако той липсва, заявлението няма да се отвори и ще получите грешка. Така че, за правилната инсталация, трябва да направите следното: Отворете програмата. За да инсталирате необходимата библиотека в системата, ниение ще използваме специална програма от сайта DLL-File. Srbija - Srpski.

Припомняме ви, че този метод е описан в третия параграф по-горе! Нека бързо да разберем как да го поправим и какво да направим. Изчакайте, докато инсталацията на пакета бъде завършена.

Microsoft рядко пуска такива документи на своя уебсайт. При опит да стартирате някоя от игри на Microsoft, се появява едно от следните съобщения за грешка: Съобщение за грешка 1.

Добре дошли!

Препоръчва се актуализирането на компютър или лаптоп с Windows Update да не се игнорира, тъй като те въвеждат корекции в операционната система. Силно се препоръчва да използвате само официалния уеб инсталатор, изтеглен от уебсайта на Microsoft. За правилното зареждане на пакет трябва да направите следното: Във всяка търсачка въведете заявката "download directx 9". Кликнете върху името на намерената библиотека.

След като завършите всички елементи, необходимата библиотека ще бъде инсталирана в системата и лесно можете да стартирате всички програми и игри, които не са работили преди.

  • Ако използвате битова версия на операционната система Windows, ще трябва да я поставите в папката system32, която се намира на локалния диск, където е инсталирана операционната система, в папката Windows.
  • След това ще започнете да изтегляте разпределението на DirectX, изчакайте да приключи и след това направете следното: Пуснете изтегления файл.
  • Deutschland - Deutsch.
  • Силно се препоръчва да използвате само официалния уеб инсталатор, изтеглен от уебсайта на Microsoft.

Indonesia Bahasa - Bahasa. Как да поправите грешката Тъй като d3dxdll файлът е част от библиотеката на Microsoft DirectX. Благодарим ви. Вход с Twitter. За да направите това, инсталирайте антивирусна програма на устройството си и я сканирайте. Вход с Google.

Ако искате да правите всичко ръчно, то товаМожете да инсталирате библиотеката по същия начин. Разкажете ни в коментарите какво точно ви помогна да решите проблема.

Препоръчан отговор

А като се рови в нета да видя някъде и някой да ползва тая глупост DT за инсталиране на каквато и да е програма? Препоръчан отговор. Да Не.

Защо използваш ДТ при положение че си с Windows 8. Къде е остров Мако и дали наистина съществува. Последна актуализация: Повечето резултати бяха странници на Autodesk на английски език.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *