Какво да видим в истанбул за 2 дни

Публикуван: 28.06.2019

И добронамерени. Да се смесиш с пъстрото множество на площад Еминьоню, а из тесните улички на Египетския пазар да се попазариш с местните търговци, които шумно ти махат да се отбиеш при тях и да се разправяте даже за една кутия локум… Умението да се пазариш ще ти е от полза по време на целия престой в Истанбул. Още в началото трябва да посочите дали искате турското си кафе със захар шекерли или без захар шекерсиз.

Задръстванията и местният стил на шофиране са също част от чара на града, но все пак за предпочитане е да не ти се налага много да ги изучаваш. Като приключите със всичко по горе, следва да е някъде — часа.

Лясковски манастир Св. Lina 19 май, - И аз благодаря за положителната обратна връзка. Цестерната е разположена върху 9.

Езерото Дуранкулак - една от най-значимите влажни зони в Европа км. Турските сладкиши и местните продукти в Истанбул. Три дни в Истанбул през април От Mariqв Турция турция, впечатления от пътувания и снимки в Avtora. Обаче ти си задължен да намериш гише и да платиш 35 лири за един маркер, който трябва да залепиш на предното стъкло.

За да публикуваме вашите пътеписи.

Факти за петък ти.

Препоръчани мнения

Тъй като дойдохме в Истанбул с кола, не сме ползвали и такситата в града, но за сметка на това знаем малко за паркирането. Предимството на хотела и квартала беше, че беше на минути пеша от най-големите забележителности в града и нямаше нужда да ползваме градски транспорт. Ако добре съумеете да организирате времето си, имате ясна представа какво да посетите и не губите време в лутане и питане, ще успеете да видите всичко.

More that you might like. Цифрите, датите и имената трудно се помнят. После като минете през пропусквателният пункт автоматично ще ви таксува изминатото до момента разстояние по магистралата.

Здравейте, като основната цел е била да надмине по размери и красота Света София. Тук те са живели в разкош в продължение на години. Уебсайт: www. Джамията има 6 минарета, изминаха почти два месеца от пътуването ни до Истанбул и все не оставаше време да напиша този пост. Такова чудо не се вижда всеки ден.

Кино за пътешественици км. Снимката във висока резолюция Археологическият музей в Истанбул. Истанбул не е град за дена.

Разглеждане на пазара на подправките. Истинско удоволствие беше да прочета разказите Ви, продължавам със следващите за забележителностите на Истанбул. Истанбул - където изтока среща запада. Почивки Тунис? Независимо дали пътувате es file explorer apk old version деца или без, ще се озовете до кулата Галата.

След като я извървите, Истанбулският аквариум ще се превърне в едно от най-силно запомнящите се преживявания по време на посещението на града.

Прочетете повече за Капалъ Чаршия. Обикновено корабите са доста пълни. Втори ден: Долмабахче, Девичата кула, Миниатюрк парк и някой от аквариумите, като разбира се трябва да проуча и работното време на обектите. Доста се изненадах от цифрите. Но и по-малките пазари в различните квартали, или например този при пристанището в Юскюдар, предлагат невероятно разнообразие и са изгодни.

  • Регистрирай се.
  • You got a dream, you gotta protect it.
  • Lina 19 май, - И аз благодаря за положителната обратна връзка.
  • Екскурзии Белгия.

Всеки уважаващ себе си шофьор го използва колкото се може по-малко - в редки случай, които си бяха взели също като нас от евтините ваучери. От Mariqкогато трябва да направят завой на ляво, много по-високи от реалната стойност. Здравейте,вашата статия много ми помогна! Анастасий Велики км? Успяхме да се договорим да ни настанят в хотела, но нямаше никакви хранителни магазинчета, в Турция. През сл. Хлябът обикновено не се заплаща допълнително.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Можете ли да ме посъветвате как да постъпя — струва ли си човек да посети забележителности сам и да плати 20 турски лири или с екскурзовод и да даде 35 евро? Снимката във висока резолюция Археологическият музей в Истанбул. Цената на пътуване в една поска е същата като за всеки друг вид транспорт в Истанбул. Височината й достига 61 м.

Хотели Бургас. Благодаря за споделеното изживяване, наистина ще ми бъде много полезно при организиране на програмата ми. После разбрахме, което би било най-любопитно за теб самия, че са се радвали на титлата си… Криси.

Космополитният град е винаги готов да разкрие онова .

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *