Компютърно моделиране 4 клас електронен учебник

Публикуван: 22.06.2019

Познавателни книжки. Искра Лазарова.

Атласи и контурни карти. КЛАС Авторски колектив: проф. Сборници със задачи. Технологии и предприемачество. Примерни годишни разпределения.

Човекът и обществото. Книги за учителя. Учебното съдържание е структурирано в съответствие с учебната програма по предмета Компютърно моделиране за 4. Анна Деянова-АтанасоваАнтония Радкова.

Човекът и природата за 4.

КЛАС Авторски колектив: проф. В първата част от курса учениците работят в средата code.

4. клас - Български език и литература

Целта е затвърждаване и систематизиране на знанията на учениците. Практически граматики. Технологии и предприемачество за 4. Изобразително изкуство за 4.

Работни листове. Комплект 24 карти

  • Разработени са темите: дигитални устройства; управление на дигитална идентичност; конструиране на последователни действия; конструиране на повтарящи се действия; визуална среда за програмиране; работа с текст и звук във визуална среда; в света на анимацията. Виж всички.
  • Картоните са разположени в средата за по-лесно използване. В първата част от курса учениците работят в средата code.

Помагала за целодневно обучение и самоподготовка. Жулиета Савова. Да бъдеш гражданин Силвия ЦветанскаРадка Василева. Физическо възпитание и спорт. Искра Лазарова? Познавателни книжки. Целта е затвърждаване и систематизиране на знанията на учениците.

4. клас - Английски език

Задачите, включени в тетрадката са описани в ръководството за учителя. Жулиета Савова. Час на класа. Художествена литература.

Чрез картоните се подпомага работата на педагога за използване на игрови подход в учебния процес и постигане на по-добро онагледяване на изучаваните алгоритми. Азбука на правилата - помагало за часа на класа з Учебни тетрадки. Работна тетрадка по английски ? Научна литература.

Материали за учители

Георги Иванов , Адриана Байчева. Книга за учителя. Азбука на правилата — помагало за часа на класа з Азбука на правилата. Аудио диск по руски език за 4.

Работна тетрадка по английски Друга литература. Музика за 4. Учебна литература? Учителят трябва да създаде удобна работна среда в компютърния кабинет според конкретните условия и оборудване в училище.

Избери предмет Занимания по интереси за 4. Помагала за целодневно обучение и самоподготовка.

За авторите

Азбука на правилата. CD 1 Hello! Помагала за национално външно оценяване. Начини на плащане Чести въпроси Контакти.

Избери предмет. Примерно годишно тематично разпределение на заним Физическо възпитание и спорт. Аудио диск по руски език за 4.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *