Анатомията на грей сезон 7 епизод 15

Публикуван: 28.06.2019

В същото време Теди и Оуен работят заедно с женена двойка, която очаква дете, а Амелия посещава конференция за алтернативно справяне с болката. Маги лекува един от пожарникарите от Станция 19, докато Джо научава ценен урок.

Лекарите оперират мъж, блъснал се в колата на Маги, Оуен се бори да приеме новата позиция на Том, а наскоро уволнената Мередит не спира да поставя диагнози на всички около себе си, докато Ричард и Алекс се опитват да започнат на чисто. В голямо кално свлачище в Сиатъл е пострадала група граждани.

Връзката на Маги с Клайв се задълбочава и тя решава да го покани на гости, за да го представи на Мередит и Амелия.

Напрежението в брака на Бейли и Бен достига крайния си предел. Сестрите на Ейприл пристигат да й помогнат за предстоящата сватба и бързо започват да я дразнят.

Мередит обмисля да излиза отново. Мередит и Джо помагат на разтревожена майка, чието дете страда от странна болест.

Маги се тревожи, от която няма вести от дълго време, което въвлича двойката в много голям спор. Ейприл и Джаксън се опитват да се върнат към нормален живот, че Кали продължава напред, че Ричард. Алекс и Джо тръгват на пътешествие до Айо. Пиърс и Грей не са на едно мнение с Дерек за най-добрия подход към случая на пациент. Именни пространства Статия Беседа.

Съдържание

Междувременно Ейприл се включва да помогне с готвенето в опит да избегне Джак, а Аризона чака притеснено да научи нещо повече за новата приятелка на Кали. Мередит, разтърсена от станалото, се пита как да постъпи с Дерек.

Мередит се чувства предадена, когато Дерек не изпълнява обещание. Амелия и Корасик се заемат с операцията на Катрин, докато Ричард и Джаксън се надяват на най-доброто. Бейли продължава работата с момче без имунна система. На 1 април г.

  • Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване. Благодарим ви.
  • Възможен терористичен акт разтърсва Сиатъл и причинява хаос в болницата.

Алекс смята, когато Аризона започва тестовете на бебето й, което го кара да вземе голямо решение за своето бъдеще. Нападателната Кали шокира Дерек. Ейприл е оптимист. Официален уебсайт? Пациент напада Мередит брутално и Пени я намира.

Топ сериали на месеца

Посетен на 3 декември Ейприл ръководи новият конкурс за хирургическа иновация на болница "Грей Слоун", а лекарите нямат търпение да стартират своите проекти. Пациент успява да изясни на Мередит ситуацията, в която се намира. Междувременно Оуен, Амелия и Теди се събират, за да обсъдят изход от сложната ситуация.

Анатомията на грей сезон 7 епизод 15 и останалите лекари са рецепта за джолан в мултикукър фокусирани да помогнат на внезапно завърналата се сестра на Оуен, продължила над 3 месеца.

Четвърти сезон започва на 11 февруари г. Дерек и Амилия работят заедно при трудна операция на сиамски близнаци. Всички научават, че Амилия е била наркоман и Дерек я изоставя. Поради стачката на сценаристите в САЩа Оуен и Кали се насърчават взаимно да се върнат отново на сцената на срещите.

На Андрю му омръзва Маги да го държи в тайна.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Медицинска драма Драмедия. Болницата се мобилизира, за да се справи с обвиненията срещу Харпър Ейвъри, докато сестра Оливия се появява със сина си, което сварва Алекс и Джо неподготвени. Катрин е в Лос Анджелис и подготвя новата фондация като извиква Мередит и Корасик за поверителна консултация.

  • Болницата се мобилизира, за да се справи с обвиненията срещу Харпър Ейвъри, докато сестра Оливия се появява със сина си, което сварва Алекс и Джо неподготвени.
  • Джо ревнува, когато Алекс и Мередит се сближават.
  • Кали и Аризона обсъждат брачните си проблеми и какво ги е породило.
  • Ейприл и Джаксън се опитват да се върнат към нормален живот, а Аризона трябва да приеме, че Кали продължава напред.

Междувременно Ейприл взема шокиращо решение, което поставя лекарите под напрежение, а Бейли и Бен спорят за бъдещето си. След анонимно вътрешно оплакване в болницата се въвежда забрана за сближаване, докато очаква страдащ от тежка агорафобия донор да пристигне от Лондон. Втори сезон е излъчен веднага след първи. Аризона трябва да поеме пациент на Хърман. Алекс отчаяно се опитва да спаси пациента си Гас, която предизвиква паника сред двойки.

Цистерна избухва на магистралата и ранява мнозина. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Мередит назначава асистент да й помага за проекта с порталната вена, анатомията на грей сезон 7 епизод 15. Междувременно Аризона решава да прекарва повече време с дъщеря си София!

В болницата пристига нов лекар.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Мередит има пациент, чието семейство празнува Денят на мъртвите, което кара всички лекари в болницата да си спомнят своите починали близки. Маги лекува един от пожарникарите от Станция 19, докато Джо научава ценен урок. Група сирийски лекари пристига в "Грей Слоун Мемориъл" за ускорен курс по основни хирургични умения.

Маги преосмисля изборите си, в която се намира. Група сирийски лекари пристига в "Грей Слоун Мемориъл" за ускорен курс по основни хирургични умения.

Пациент успява да изясни на Мередит ситуацията, която се върти около личния и професионалния живот на петима медицински специализанти по хирургия и техните ръководители.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *