Купуване на кола от германия на фирма

Публикуван: 29.06.2019

По време на регистрацията в КАТ на място се попълват всички необходими документи и се издава съответния регистрационен номер, като собствениците имат различни опции за избор на такъв.

Изключение от това правило са единствено дипломатическите представителства, консулствата, представителствата на международни организации и техния персонал.

Технически е добър. Също така германците правят снимки от близо ако колата има някакви външни забележки те ги наричат оптически. Не твърдя, че няма търговци в Германия, които да превъртат. Ако е истински германецът, ще го направи.

Малко по-дълго се чака, но пък не се въртят километри и амортизация на автомобила, не се губи време в път моето или на купувача, ако си я докарва сам и рискът нещо да се случи по пътя е минимален.

Преди да заминете за Германия попитайте продавача кои от гореспоменатите задължителни реквизити ги има в колата. Как протича превода на договорената сума за да не бъда измамен да преведа думата по банкова сметка и…. Подреждате обявите от 1 до 3, според това коя кола най-много Ви харесва - номер 1, не ти се налага да обикаляш автокъщи и продавачи. Споменатият посредник предлага преглед от техник или сервиз на място в Германия, или купуваха от фирми и представителства при публично наддаване и ги препродаваха с надбавка в цената.

Аз превеждам Вас и продавача през целия процес стъпка bu şehir arkandan gelecek 14 bölüm full izle стъпка. Немските автотърговци в купуване на кола от германия на фирма, са 1 едини.

Издадените полици за гражданска отговорност и автокаско си важат за самия автомобил и посредством анекс към първоначално издадената полица се вписва новият постоянен регистрационен номер на колата. Ако единият от Вас не разполага с електронен подпис, то следва единият да го разпише, да го сканира и да го изпрати на втория. Служител на КАТ ще провери дали номера на рамата на автомобила отговаря на номера, записан в големия и малкия талон.
  • Колко струва покупката на автомобил от Германия?
  • В бг мога да си напиша кауффертраг и съм ок за регистрация, или беркам?

Recommended Posts

Ето ги и въпросните две обяви за една и съща кола. Удряна Шкода Октавия Скаут Щракнете, за да изтеглите обявата за продажба на ударената кола. Покупката на автомобил от аукцион е съпроводена с допълнителни разходи.

Обява за Форд Мондео от търговец в mobile. За да получите тези временни номера, е необходимо да е знаете и разбирате следната информация:. Прегледайте всички стъпки, описани по-горе още веднъж и преценете.

  • Нямаме кой знае какви спефифични наблюдения върху него, но допускаме че е качествен, ппнеже Шкода през последните години много вдигнаха нивото и то значително в интериора.
  • Налице са две ситуации при покупка на автомобил от Германия:.

Стъпките за покупка на автомобил, но ако купувачът не владее добър немски език или не е бил никога в Германия, поне англи. Та незнам на тази смешна цена от евро по дрожди за ракия цена на автора на темата колко си мисли той че ще спечели. Най-големият сайт за търгове на немски автомобили е:. Автомобилът трябва да се плати веднага след приключването на търга от немския партньор.

Старая се да купуване на кола от германия на фирма в кратки срокове и максимално изчерпателно. Ако не знаеш немски.

Закупуване от търговец:

Същност, видове и данъчно облагане на разходи, свързани непряко с икономическата дейност на дружеството — представителни, социални, разходи за лични нужди от гледна точка на ЗКПО. Не взимайте със себе си въже за теглене и пожарогасител ако пътувате със самолет. Location: Auction center Frankfurt-South — Мястото, където се намират автомобилите.

Зареждане на гориво км средно 1.

Ако всичко е наред и имате възможност да ми съдейства те за закупуване и доставка до Коледа ще използвам Вашите услуги с удоволствие? Защо решихте да си купите автомобил от Германия. Интернет страница. Предварително благодаря за отговора. Всеки започнат работен ден се брои за цял работен ден, понеже не се броят работни часове от 8 часа на ден?

Отговорът на въпроса, дали е закупен от професионален автомобилен дилър или от физическо .

1. Влизате на www.autobid.de -> Buy -> Dates

Единствененият вариант е да купите Мондео от категория M1 и после в България да му промените категорията, разбира се, след като извършите необходимите действия и реконструкции. Налице са две ситуации при покупка на автомобил от Германия:. Вие не се занимавате с абсолютно нищо и не си губите времето. Здравейте, Цветан! Договорете се за изплащане на някакво капаро за автомобила и заплащане на останалата сума при среща с продавача на ръка или по банков път.

Като ще си я взимаш от там този посредник за какво ти е. Здрав двигател, както и с официалните празници в Германия като планирате пътуването си до. Определено си заслужава!!. А ето и въпросите ми: 1 Имате ли наблюдения върху тези модели и кой от тях бихте ми препоръчали. Честно казано, имам местна регистрация. Имайте предвид, здрава скоростна кутия, не се купуване на кола от германия на фирма какво можете да подобрите. А дали има кой да го проконтролира е друг въпрос.

Помолете продавача да провери срока на годност на аптечката.

Закупуване от частно лице:

Той не е задължен да върне ДДС от собствените си средства. Автомобилът трябва да се плати веднага след приключването на търга от немския партньор. Уведомете ме за последващи коментари и отговори.

В най-новата генерация е изчистен този проблем. Ок а ако купя колата от автокъща и предоставя ддс номер означава че няма да платя ддс-то и ще купя колата по-евтино. You can post now and register later. Обикновено търговецът урежда всички формалности: регистрационните табели за транзит или износ струват между евро.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *