Услуга кой ме търси мтел

Публикуван: 29.06.2019

Редактирано 14 август от andrian. Пращате го на боклука и си свиркате..

Да,аз съвсем случайно разбрах за тях още преди седмица и много се израдвах,защото до сега само Глобул информираше абонатите си кой ги е търсил докато им е бил изключен телефона. Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация.

Като не ви интересува кой ви е търсил и искате да сте в "дълбока нелегалност", то за кво ви е въобще телефон?? Разрешени са само 75 емотикони. Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.

Велчев по bgweb. Айде със здраве. Назад към темите в този форум. Няма оставено съобщение в гласовата ви пощенска кутия обаждането е прекъснато по време на поздрава или до 3 секунди след сигнала. Клуб :.

Обаждах се да питам аджеба кво става, отговора беше -Ми чакайте.. Чo : усмихнат.
 • M-Tel не само дава информация кой ти е звънял. При Мтел има ли такава услуга като при Глобул?
 • След като си включих телефона получих съобщение с неговото име и пишеше в колко часа ми е звънял.

За момента никой не може да се похвали с тази предобивка. Изтрий всичко. Пращате го на боклука и си свиркате.. Добре де,тестат си системата,как я тестват не е ясно.. Абонат съм от други оператори не ползвам. Че това га има от години сега научавам, че не е обвързано с гласова поща.

 • С две думи - не четеш.
 • Вероятно вече сте чули за двете нови услуги предлагани от Мтел -"възможни обаждания" и "пропуснати повиквания"..

Абонат съм от други оператори не ползвам. Да,аз съвсем случайно разбрах за тях още преди седмица и много се израдвах,защото до сега само Глобул информираше абонатите си кой ги е търсил докато им е бил изключен телефона.

За сега системата само се тества. Можеш ли да разбереш кой те е търсил когато телефона ти е бил offline - можеш? Въпроса е,че до briggs stratton резервни части русе още не са ми активирали въпросните услуги, услуга кой ме търси мтел се казва че ще бъдат активирани автоматично на всички абонати.

Възможни обаждания

Услугата се активира автоматично за всички клиенти на М-Тел, които използват гласова пощенска кутия Край на цитата. Защото сред мои близки,приятели,познати и т. Клуб :.

Услугата аналог на "Кой ме търси" при МТел е "Пролуснати обаждания". Питам понеже имам една прима, услуга кой ме търси мтел, която не ползвам и се чудя дали не ме е търсил някога някой на този номер. Телефонът "заби",даже и не можеше да се рестартира,та трябваше батерията да махам за да се оправи.

Кой е тук. Абонат съм от други оператори не ползвам.

Добре дошли!

При Мтел има ли такава услуга като при Глобул? Премахни съдържанието и покажи само линк. Питам понеже имам една прима, която не ползвам и се чудя дали не ме е търсил някога някой на този номер! M-Tel не само дава информация кой ти е звънял.

Изключих си телефона и звъннах от брат ми. Тема Re: Кой ме търси. Доколко е удачно да те таксуват 30 секунди за това съмнително удоволствие си остава решение на клиента. Много е тъпо. Цитирам: Услугата Пропуснати обаждания ви известява за пропуснати обаждания, когато мобилният ви телефон е извън покритието на GSM мрежата или е изключен, услуга кой ме търси мтел.

M-Tel не само дава информация кой ти е звънял. Известяването за пропуснати обаждания се осъществява чрез SMS. При какви условия и на каква цена въобще, ама въобще не е тема на разговора.

Семейство и приятели

Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Вчера ми падна батерията,нямах зарядно,и като се прибрах в къщи и си включих телефона SMS-а се получиха наведнъж.

И аз си чакам ли чакам

Няма оставено съобщение в гласовата ви пощенска кутия обаждането е прекъснато по време на поздрава или до 3 секунди след сигнала. NET 3 години Dir. Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, услуга кой ме търси мтел, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.

Други статии:

 1. Юрияна - 08.07.2019 в 08:52

  Известяването за пропуснати обаждания се осъществява чрез SMS.

  Божил - 05.07.2019 в 21:25

  Въпроса е,че до сега още не са ми активирали въпросните услуги, а се казва че ще бъдат активирани автоматично на всички абонати. Прикачи снимка от URL адрес.

  Алина - 07.07.2019 в 13:38

  Вход с LinkedIn. Абе въобще не ме интересува кой ме е търсил, докато "не ме е имало"!

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *