Вериги за сняг за камион цени

Публикуван: 21.09.2019

Моделът се доставя по заявка в наличност мостри U-Grip. Варна 1.

Пазарджик, обл. Струват 2х. О тлична стабилност, особено по заледени терени. Инструкции за монтаж ще получите при доставка на веригите. Лесен монтаж и демонтаж без допълнителни инструменти. Изключителна стабилност по планински и кални терени.

Куки за дърводобив Резервни части за куките. Връзка със страничния синджир:. Кюстендил Кюстендил гр. Веригите се доставят от складова наличност и по заявка.

Монтажът става лесно без специализирани инструменти. Велико Търново В.

Услуги с мини комбиниран багер на вериги 5т, с кофи 30см, 45см, 60см, вилици и хидравличен чук. Процедурата е досадна, трудоемка и обикновено се налага в тежки, понякога дори опасни условия. Ние произвеждаме модели с товароподемност от 6, 8, 10,
 • За ценова оферта са необходими данни:. Състояние : Ново Друго 2.
 • Сливен Сливен гр. Запази това търсене.

Зареди от запазени. Бургас Бургас гр. Благоевград Благоевград гр. Слави Ангелов Журналистът Слави Ангелов пред "24 часа". Контейнер за мотокар GS-D, е с ниска височина подходящ за разтоварване на камиони със строителни отпадъци. Ние сме директен производител на Синтетичен колан за дърво, Офроуд колани. Габрово 1.

София София гр. Ние сме директен производител на Синтетичен колан за дърво, Офроуд колани. Моделът се доставя по заявка в наличност мостри U-Grip. Идеята и реализацията са страхотни. Добрич 1.

Абонирайте се за промоции:

Веригите се доставят от складова наличност и по заявка. Ново Продавам чисто нови вериги за сняг за камиони. Това е много подходящо за моментна нужда от вериги. Моделът се доставя по заявка в наличност мостри U-Grip.

Уилям Пътнам получава патент за "устройство за сцепление и предотвратяване на буксуване". Банско, обл. Пловдив 1. Основана е през година като производител на пирони и синджири? Със заварени шпайкове 11 мм.

ДОМ НА КАМИОНА

Моделите със заварени шпайкове може да се произведат и без шпайкове - по предварителна заявка. Последни Първи Най-харесвани. София Стара Загора Ст. От усукани синджири.

 • Загора гр.
 • Общото между всички тях е принципът на въртящия се барабан с вериги, притискан към гумата от пневматичен или хидравличен цилиндър за синхронизиране на скоростта на въртене.
 • Видин Видин гр.
 • Слави Ангелов Журналистът Слави Ангелов пред "24 часа".

Кой стреля в центъра на Москва? За теглене на трупи. Зареди от запазени. Габрово, обл! Цена : 9. Монтана Монтана гр. Бургас 4! Хидравлично регулиране на височината от 90 до смпредпазват гумите от камъни и пънове.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ЗИМАТА!

Видин Видин гр. Преди боядисване стоманата се втвърдява чрез процеса цементация, което прави продуктите изключително издръжливи, с висока повърхностна твърдост и еластичност. Във фабриката на OFA във Финландия - една от най-модерните автоматизирани фабрики в Европа - специалната стоманена сплав се превръща в качествена здрава верига.

Не повреждат пътя, защитават гумите.

Име : Напишете кода от картинката. Зареди от запазени. Асеновград, обл!

Други статии:

 1. Миролюба - 24.09.2019 в 08:59

  Заварени шпайкове: 14 мм. Монтана 1.

  Берислава - 23.09.2019 в 02:36

  Преди боядисване стоманата се втвърдява чрез процеса цементация, което прави продуктите изключително издръжливи, с висока повърхностна твърдост и еластичност. Директен внос от производител OFA Финландия.

  Валентин - 28.09.2019 в 09:33

  Сливен Сливен гр. Хидравлично регулиране на височината от 90 до см , голяма платформа.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *