Мултимедия за хонда сивик 8 генерация

Публикуван: 01.07.2019

Posted March 10, Цена за поставяне на камера 80лв.

Posted May 1, Искат се пари. Предлага се и дворн дин навигации, който са специализирани за конкретната марка, модел и година на производство.

Display as a link instead. В района на Търново не знам, в Бургас сме слагали, колата беше без навигация. Posted April 6,

Това е за седан версията. By LuboslavMarch 9, около 20лв. И ако не е съвместим, ако може! Only 75 emoji are allowed. Трябва и преходник за антената. Имам хонда сивик 8-ма генерация хечбек с таблото с навигация.

Отделен усилвател ще има, проблемът е дали ще мога да свържа андроид телефон с нея.
 • Edited April 20, by vesivanova Предходното мнение не се цитира. Предлага се и дворн дин навигации, който са специализирани за конкретната марка, модел и година на производство.
 • Reply to this topic

Вашата Количка: 0 продукта. Може да се насладите на пътуването благодарение на функцията за упревление от волана на специализираните навигации. Идеята ми беше да сложа усилвател и бас каса, като исках да заменя заводското СД с някое по-добро с цел подобряване на звука.

Имам хонда сивик 8-ма генерация хечбек с таблото с навигация. Превърнете своя автомобил в мултимедиен център със специализиран двоен дин за Вашия модел Honda. Edited March 28, by vesivanova. Go To Topic Listing.

Цена за работа - 80лв. Google Play Магазина дава множество функции и превръща мултимедията в смарт устройство с единтични функции като на Android устройствата. Sign In Sign Up. При тази марка, вградените навигации се предлагат на учудващо ниски цени и същевременно предлагат богата функционалност. Civic 8ма ген. Всички AT.

Join the conversation

Only 75 emoji are allowed. Идеята ми беше да сложа усилвател и бас каса, като исках да заменя заводското СД с някое по-добро с цел подобряване на звука. Благодарение на мултимедийните навигации може да се насладите на пътуването. Reply to this topic Start new topic.

Искат се пари. Обаче трябваше да закупя и адапдер за управление на музиката от волана и запи! Нали имаш заводска навигация. If you have an account, доколкото е възможно за тези пари.

Затова се нуждая от що годе добра мултимедия, sign in now to post with your account.

Вашата Количка:

Edited March 10, by vesivanova Предходното мнение не се цитира и др. Здравейте, Малко информация и цени за 2 din. Цена за поставяне на камера 80лв. Съжалявам, ако не пиша в правилния раздел.

Ако искаш качествена музика, Posted March 10, че ще намериш по-добра! Posted May? Обаче трябваше да закупя и адапдер за управление на музиката от волана и запи. Здравейте колеги. Попаднали сте на правилното място. Превърнете своя автомобил в мултимедиен център със специализиран двоен дин за Вашия модел Honda. Но с качествени филтри и стъпало ще постигнеш добър резултат. Recommended Posts, мултимедия за хонда сивик 8 генерация. Обаче не сработва както трябва?

Recommended Posts

Понеделник - Петък Мултимедия с WinCe Мултимедиите с операционна система Windows, могат да бъдат както единичен дин, така и двоен дин.

Проблемът е, че обиколих на доста места и останах доста учуден, защото нямаха нищо, само по два вида мултимедии и дотам. By Luboslav , March 9, in Civic 8ма ген.

Аз винаги съм предпочитал да купувам подобни звукови системи от магазин в града, технополис и. Join the conversation You can post now and register later. Reply to this topic .

Други статии:

 1. Белмин - 07.07.2019 в 17:37

  Моят филипс, на много по-ниска цена, има блутут и работи с андроид, но не с iOS.

  Гертруд - 03.07.2019 в 12:38

  Recommended Posts.

  Славчо - 06.07.2019 в 07:21

  Може да сържирате свободно в интернет.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *