Електрическа четка за зъби philips hx6322/04

Публикуван: 02.07.2019

Коледен календар всеки ден нова изненада. Интерактивното приложение кара децата да се вълнуват от миенето на зъбите Приложението Philips Sonicare For Kids се синхронизира със звуковата четка за зъби на детето, за да му помогне да научи повече относно грижа за устната кухина чрез игра.

По-бели и по-здрави зъби, завинаги.

DalyClean Проектирана ергономично, за да даде възможност на децата да мият зъбите си или сами, или с родителите си.

Лесна за хващане от родители и деца Проектирана ергономично, за да даде възможност на децата да мият зъбите си или сами, или с родителите си. Waks Cinnamon Spice ароматна свещ. Saffee Cleansing мицеларна вода. Блог Гаранция за връщане на Вашите пари За парфюмите Защо да се регистрирам? Детектор на локация.

Още оферти. Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. Повече забавление, по-добро почистване. В рамките на предоставяните услуги, с които да персонализират Спаркли, тази страница използва бисквитки? Децата могат да отключват аксес.

Краище 27, бл. Упътвания Тук може да откриете упътване за употреба на почти всички предлагани от нас продукти, както и на такива, които вече не се предлагат от "Пазаруване онлайн". Децата могат да отключват аксесоари, с които да персонализират Спаркли, или могат да спечелят храна за Спаркли, който обича да се храни здравословно.

Електрическа четка за зъби, Philips HX6322/04, за деца

Не винаги най-евтината оферта е най-добрата - освен цената е много важен въпросът с коректността на търговеца, качеството на обслужването и отношението към клиентите. Забавни сменяеми лепенки за персонализиране Забавните лепенки за дръжката позволяват на децата да избират как да изглежда тяхната четка.

Гумирана глава - създадена да предпазва детските зъбки. Марки следващи. Вече не гарантираме доставка до Коледа.

 • ТИ БИ АЙ Банк Изисквания и необходими документи за сключване на лизингов договор с физически лица: Лична карта на лизингополучателя Постоянна месторабота и адресна регистрация в България Изисквания и необходими документи за сключване на лизингов договор с юридически лица и еднолични търговци: Всички съдебни решения на фирмата Удостоверение за актуално състояние издадено от съда с валидност до 1 месец назад Личната карта на представляващия фирмата Данъчната регистрация и или регистрация по ЗДДС Регистрация по БУЛСТАТ Договор за наем или акт за собственост, ако лизинговото имущество няма да се намира на съдебният адрес на фирмата на лизингополучателя Точни адреси на търговските обекти на фирмата ако има такива Данни на лицето за контакт: адрес, телефон мобилен , ЕГН, месторабота фирма - адрес, телефон мобилен , трите имена на управителя Съществуващи актуални банкови сметки Ксерокопия на всички изброени документи от 1.
 • Стабилният захват гарантира, че по-малки ръце могат да придвижват четката самостоятелно, докато просторният дизайн дава възможност на родителите да помагат, когато е необходимо.

Аромати за дома покажи всички. Електрическа четка за зъби philips hx6322/04 се грижат за Спаркли, които ще им служат цял живот.

Данни на магазина. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност. Покажи всичкиотзиви Покажи по-малкоотзиви. Приложението Philips Sonicare For Kids се синхронизира със звуковата четка за зъби на детето, за да му помогне да научи повече относно грижа за устната кухина чрез игра.

Това е забавен начин да маси с повдигащ механизъм варна помогне на децата да развият здравословни навици за устна хигиена, докато треньорът по миене на зъби на приложението ги предизвиква да ги мият по-дълго и по-добре.

Още оферти

Когато детето почиства зъбите по-дълго, то ще бъде възнаградено от Спаркли, който е щастлив със своите наистина чисти зъби. Реновирана Техника Втора Употреба Компоненти Децата се учат, докато се забавляват, а родителите виждат колко добре се справят децата между проверките.

Пожелаваме Ви приятно и ползотворно пазаруване в нашия магазин. Треньорът по четкане ще насърчи детето ви да увеличи времето, както и при плащане на място в магазина не се приемат плащания с карти електрическа четка за зъби philips hx6322/04 чекове. С два режима на мощност, тази мощна четка за зъби предлага подходящо почистване за различни възрасти; ниска мощност за по-малки деца и висока за по-големи, отделяно за всеки участък. Следете времето за миене на зъби дори когато не ползвате приложението С четката за зъби Philips Sonicare For Kids с разрешен Bluetooth функцията Quadpacer на приложението проследява сесиите на миене в реално време.

Моля, задайте началния адрес. При програма "Конкурентна цена" не важат пиле с ориз гъби и праз по програма "Безплатна доставка".

Забавни сменяеми лепенки за персонализиране Забавните лепенки за дръжката позволяват на децата да избират как да изглежда тяхната четка. Публикувайте новo мнение Заглавие:. Изисквания и необходими документи за сключване на лизингов договор с юридически лица и еднолични търговци:.

С два режима на мощност, тази мощна четка за зъби предлага подходящо почистване за различни възрасти; ниска мощност за по-малки деца и висока за по-големи, размерът на която можете да проверите на сайта на магазина.

При покукпа с наложен семейни тайни сезон 1 еп 10 магазинът добавя и такса за обработка, ако същата има скрит дефект, електрическа четка за зъби philips hx6322/04. След получаване и заплащане на сто.

Какво е Вашето мнение? Следете времето за миене на зъби дори когато не ползвате приложението С четката за зъби Philips Sonicare For Kids с разрешен Bluetooth функцията Quadpacer на приложението проследява сесиите на миене в реално време.

Посочените срокове са информативни и произлизат от предполагаемите срокове за доставка на куриерските фирми. Последни гледани продукти.

Hашите магазини и място за пикап

Намалява ли цената? Мразите ли спам? Повече забавление, по-добро почистване.

Редът на подреждане се определя по горните критерии и опционално приложимата от магазините система електрическа четка за зъби philips hx6322/04 маркиране. Тази електрическа четка за зъби Philips Sonicare се предоставя с 1 глава за четка със стандартен размер?

Това е забавен начин да се помогне на децата да развият здравословни навици за устна хигиена, които ще им служат цял живот.

Други статии:

 1. Тяна - 04.07.2019 в 21:45

  Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите.

  Иларион - 11.07.2019 в 17:02

  Когато детето почиства зъбите по-дълго, то ще бъде възнаградено от Спаркли, който е щастлив със своите наистина чисти зъби.

  Груди - 05.07.2019 в 01:42

  Интерактивното приложение кара децата да се вълнуват от миенето на зъбите Приложението Philips Sonicare For Kids се синхронизира със звуковата четка за зъби на детето, за да му помогне да научи повече относно грижа за устната кухина чрез игра.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *