Няма да ти пиша download

Публикуван: 02.07.2019

Да бе много си чист Даже защитата на сървъра да те банне чак и то няколко пъти. Все нещо му е криво.

И мен ме банна 1 път преинсталирах си играта и проблеми е нямало. Митак прибра ли парата браво евала с здраве да си ги изпиеш. За всичко друго от в понеделник!

Не съм единствения дето яде банове на поразия. Mitio i za tebe vaji ni6to 4e ni slan4aka se prai6 na glarus4e.

Пиша се Satau в играта. Айде всички да си изтеглим хак поне да е равностойно Напълно подкрепям Axis. По подобен начин действа и Cloudmail. Комплексирано детенце Но всъщност и не е така.

Нищо и няма на програмата. На мен не ми трябва помощ.

Безплатно сваляне на mp3 музика

Цъкам със стар Razer Diamondback 3G и да - използвам си драйвъра за "on the fly sensitivity". Защо когато системата банне админи им изтриваш бановете от бан листата? Така че вие много добре си знаете защо ви банва!!!

Че сигурно ще се окажеш баннатите. Можете да биете бана на Сатаната. Лек ден.

Хората ме харесватдори ми подариха Вип, няма да ти пиша download. Защитата банва мн хора които нямат хакове само защото има ненастроена мишкаа истинските хакери не ги банва. Но не са реални линкове.

Ама какво се занимавам да ти разправям след като нямаш капацитета да го осъзнаеш. Лимита за файл е разширен на дискетата. Така значи и аз съм ЗА с две ръце да има някаква защита дали Смак дали GAC Anticheat както беше на времето, както и тоя Djeki също. Дай демо или нещо то така на приказки няма да ти пиша download да го баннат.

Препоръчан отговор

Bebo - 2. Вземи си преинсталирай играта и си направи настройките от самата игра! Няма как да ти правя демонстрация след като на демото не личи, че играеш с хак. А ако ми намекваш, че играя с Айм , е имам демо ще ти го пратя пък ти прецени За това играя в Deathmach за да запиша и да пробва Danger да оправи проблема , защото няма как да оправиш нещо без да знаеш какво е?!!

Със здраве да си няма да ти пиша download изпиеш 1! Браво DANGER само как изгърмяха хакерчетата Аз не мога да разбера как след като античита банвал без причина аз deus ex mankind divided walkthrough почти цял следобед и вечерта и не ме е банвал до сега. Wow, superb blog layout.

Митак прибра ли парата браво евала с здраве да си ги изпиеш. Каде видя обида в думите адвокат и бот ти требва да се върнеш в 1 клас да ти дадат буквар.

The description of Преслава - Няма да ти пиша

Ако искате проблемът да се оправи, снимайте се с различни мишки, падове, да ви се виждат ръцете и екрана и пращайте. Дай си банкова сметка да ти дам парите за стийм и повече не ме занимавай. И другото е че не може да накарате всичките да си сменят мишките и клавиатурите ако искат да играят в сървърите на CSMEGA! Ще я го върна в нормални граници ,но ще видиш че пак ще ме изхвърли!

Назад 1 2 Напред Страница 1 от 2. Наградния фонд е станал по-примамлив успех на всички участващи! Направи фраг монтаж от твой мач срещу твоя ранг. За другите стинг shape of my heart табы още нямам опит, няма да ти пиша download.

Ние българите сме много комплексиран народ. Предлагам да го увеличиме на 2 години банна на тоя тарикат та и господ да не може да му помогне. Latin40 7. За какво си мислите в сезона на морските приключения.

Виж ТОП 10 ДНЕС!

Wow, superb blog layout! Бях VIP а сега вече не съм. И никой не ти реве и не виждам от какво се притесняваш че искам Smac да го сложат пак! Sharky Виповете ще Ви ги пусна веднага , KuzguN ти ми пиши на лично как да ти пратя парите говорили сме да го помислиш , Сата ти пий един чай пари нема

Играя от тук ако мислите, че ми се занимава с хакчета и глупости просто си гледам кефа. Моля някой админ да погледне ТУК. Админите свършиха страхотна работа с deatmatch сървъра, евала.

Други статии:

 1. Пирина - 06.07.2019 в 20:59

  Излезе на открито измамите на твоя велик брат satanata. DANGER като ви е правил админи не ви ли е обяснил, че колкото играча се намира по далеч от сървъра толкова pinga му е по висок и той няма как да си оправи pinga!

  Мариочка - 09.07.2019 в 16:34

  Тези двамата които имат по сумати банове в бан листите си са братовчеди! Хората които са баннати заради обиди ,псувни , те са десетки и стотици пъти предопреждавани, гагвани и наказвани по някакъв начин преди да ги изгоня!!

  Мироцая - 07.07.2019 в 20:13

  You need JavaScript enabled to view it.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *