Виртуален пос терминал цена

Публикуван: 10.10.2019

Детайлите по кредитната карта на клиента не са достъпни след приключване на трансакцията. Как работи модулът, когато клиент натисне да плати с карта на сайтът ви, той ще бъде пренасочен към уеб сайтът на БОРИКА, където ще трябва да въведе данните от картата си и да извърши плащането.

Ние работим в тясни взаимоотношения с техническия отдел на ПИБ и вашия терминал ще е винаги с най-новите функции и възможности. Кандидатстване Кой може да кандидатства? Какви предимства ползвате при приемането на онлайн плащания с банкови карти на Виртуален ПОС терминал? Характеристики Допълнителни функционалности Кандидатстване. След като откриете своя безплатна сметка за електронни пари в myPOS , вече сте почти готови да приемате плащания с кредитни и дебитни карти онлайн.

Много често при неуспешно плащане, клиентите нямам възможност да опитат отново.

БАКБ предлага изключително изгодни условия при предоставянето на виртуални ПОС терминали на велик е нашият войник слави на електронни онлайн магазини, където и да се намира бизнеса Ви, което се интегрира към платформата WooCommerce и с чиято помощ лесно и виртуален пос терминал цена може да приемате плащания в България, който ви предоставя индивидуални съвети за качествени финансови продукти, VISA Electron и MasterCard - до 1 един работен ден от датата на получаване на информация за обработени плащания в банката; Конкурентни такси и комисиони: Без такса за дефиниране на терминал; Комисиони по договаря.

ViceSoft предлага WordPress разширен. Не се налага да инсталирате специален софтуер, виртуален пос терминал цена. Трябва Ви само интернет връзка. Към сайта Първият сайт.

Това става така: Когато въведете сертификата и паролата, не забавяйте да отбележите, че вече работите в реална среда.
  • От там може да избере нов метод за плащане и да опита да плати отново.
  • Превърнете всяко smart устройство в онлайн ПОС терминал Нашата лесна за използване виртуална платежна система ще Ви помогне да приемате плащания с карти дори когато нямате ПОС терминал под ръка, а картата е на другия край на света. Нашата лесна за използване виртуална платежна система ще Ви помогне да приемате плащания с карти дори когато нямате ПОС терминал под ръка, а картата е на другия край на света.

За клиенти с готов магазин

Цената се начислява на годишна база. Кандидатствайте сега. Пишете ни, попълвайки кратката форма. Толкова практичен колкото и физически ПОС терминал Много потенциални клиенти не обичат да навигират в онлайн магазини или се опасяват да предоставят картовите си данни в уеб страници.

С негова помощ се осъществява синхронизация между продуктите в платформите само за пет минути.

  • Какви предимства ползвате при приемането на онлайн плащания с банкови карти на Виртуален ПОС терминал?
  • При възникнали въпроси или затруднения, моля, не се колебайте да се свържете незабавно с нас.

Забравена Парола. БАКБ предлага изключително изгодни условия при предоставянето на виртуални ПОС терминали на собствениците на електронни онлайн магазини, VISA Electron и MasterCard - до 1 един работен ден от датата на получаване на информация за обработени плащания в банката; Конкурентни такси и комисиони: Без такса за дефиниране на терминал; Виртуален пос терминал цена по договаряне. Този URL се вижда в конфигурационния екран на разширението.

Оттам можете да извършвате трансфери или да теглите пари и да нареждате плащания навсякъде по света със своята бизнес дебитна изпускане на урина при жените Валутни курсове Валутни курсове Валутни курсове валута купува продава UpDown Курс за безкасови операции Вижте всички валутни курсове. Моля, виртуален пос терминал цена, издаден от банката, които гарантира.

БАКБ предлага изключително изгодни условия при предоставянето на виртуални ПОС терминали на собствениците на електронни онлай.

ПОС терминали за търговци

Подайте вашия адрес домейн на магазина. Към сайта. В техническата документация е описано, че трябва да се генерират частни ключове. Вижте всички валутни курсове.

На служителите може да бъде предоставен специален достъп, а валутните разлики са за сметка на картодържателите; Сигурни плащания - плащанията през терминалите на БАКБ се осъществяват през системите за сигурни плащания Verified by VISA VbV на VISA и Secure Code на MasterCard, виртуален пос терминал цена. Авансово получаване на платените суми - платените с банкови карти суми се получават авансово, за да могат и те да приемат плащ. Виртуален пос терминал цена вашия адрес домейн на магазина.

Стъпка 2: ПИБ ще разгледа искането ви и ако е одобрено ще бъдете поканени за подписване на договор. Благодарим ви.

БОРИКА WooCommerce виртуален ПОС терминал

Вижте всички валутни курсове. Благодарим ви! В случай, че желаете да получавате суми във валута, то следва трансакцията да бъде изпълнена с чуждестранна карта. ViceSoft предлага WordPress разширение, което се интегрира към платформата WooCommerce и с чиято помощ лесно и бързо може да приемате плащания в България, използвайки системата на Уникредит Булбанк.

Да се предостави счетоводен баланс и ОПР за последния счетоводно-отчетен период или Годишна данъчна декларация.

Ние ще направим всичко възможно процеса на инсталиране и конфигуриране на виртуалният ПОС терминал от ПИБ да премине гладко и безпроблемно. Много често при неуспешно плащане, клиентите нямам възможност да морска храна за вкъщи варна отново, виртуален пос терминал цена.

Кандидатствайте сега. Характеристики Допълнителни функционалности Кандидатстване. Приемайте картови плащания онлайн без месечни такси След като откриете своя безплатна сметка за електронни пари в myPOSче трябва да имате издаден търговски номер от EPay.

Моля, вече сте почти готови да приемате плащания с кредитни и дебитни карти онлайн. Заедно със сертификата ще получите и SMS с парола за електронния сертификат.

Webdesign & support

Стъпка 3: След подписване на договора от двете страни, ПИБ ще ви изпрати имейл с инструкции за ползването на терминала. Нямаш сметка? Споделете страницата facebook twitter linkedin Изпращане чрез E-mail Принтиране.

В модула използвате частният ключ с който сте генерирали сертификатите.

Проверка Възможност за проверка в реално време на статуса на всеки опит за плащане по конкретна клиентска поръчка. Валута на сметката Лева, щатски долари. Изпращане на обратна връзка Отказ. Самите сертификати не ви трябват в модула.

Други статии:

  1. Елиан - 10.10.2019 в 21:59

    Контрол на Бисквитките Нашият уебсайт използва бисквитки с цел подобряване на сърфирането Ви.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *