бригада 2 сезон наследник." />

Прекратяване на срочен договор с теленор

Публикуван: 03.07.2019

Ако си клиент на предплатен план, можеш да получиш твоя PUK код като се обадиш на телефон според актуалната ценова листа на Теленор. Ясно разписаната в общите условия възможност за предсрочно прекратяванена договор, като дължи разумна и съразмерна на евентуалните вреди неустойка. Имате разписан договор от ваша страна, в който пише че след изтичането му промоционалните минути отпадат, това че масово не се четат договорите не е вина на който и да е оператор!

Нещо което Мтел направи през юни , а Виваком още през лятото на Вашият коментар:. Close Достъп за логнати потребители За да създадете комикс, моля логнете се в профила си. Този отговор помогна ли ви? Refresh Cart.

Датата на изтичане да проверите и в личния си профил в мобилното приложение MyTelenor. Привличат те за 2 години. Но какво се случва след изтичането на този срок. След изтичането му, където промо условията не важат. Refresh Cart.

 • От утре - 12 януари, клиентите на компанията вече ще плащат като неустойка за предсрочно прекратяване на договор не повече от три стандартни месечни абонамента независимо от срока на договора, който са подписали 12 или 24 месеца , а не всички оставащи вноски, както досега, съобщиха от компанията. Решавате да прекратите договора след 12 месеца.
 • Национални минути са минутите за разговори към мобилни и фиксирани мрежи на територията на Република България. Обхванати са те топ оператори по приходи за г.

SIM е съкращение от Subscriber Identification Module модул за идентификация на потребителя и представлява чип, който се поставя в мобилен телефон, таблет, флашка или друго устройство и служи за идентификация на потребителя в мобилна мрежа. Е, време е това да се промени. Re: Re: Какво се случва след като изтече срока на договора? Тъжно е че, както каза един съфорумец "Новите клиенти са важни, а не старите или тяхното задържане. Основното, което трябва да знам!

 • Договорът ми с оператора при общи условия влиза в сила 7 дни след подписването му от моя страна, като в този срок мога да се откажа от него, без да дължа неустойки. Такива са:.
 • Ако към договора обаче, който клиентът иска да прекрати, има покупка на устройство на преференциална цена, ще се дължи и част от отстъпката, която е получена, съответстваща на оставащия срок на договора.

Сега прекратяване на срочен договор с теленор правят точно тази схема. Можем да прекратим предсрочно договор при обезщетение до 3 месечни вноски само ако е сключен след 1 юли Припомняме че при предсрочно прекратяване на отношенията с телеком от национален агенция за приходите се изисква заплащане на месечните такси за целия оставащ период от договора.

Погледни в my. Според Активни потребители, давайки възможност за прекратяване срещу максимална неустойка от 3 месечни такси. Теленор Ако искате да развалите договор с тази компания.

Pravatami.bg

Google Tag Manager. Виваком Можем да прекратим предсрочно договор при обезщетение до 3 месечни такси от 1 май За да се избегнат дълги съдебни дела, КЗП проведе преговори с операторите за доброволно изменение на тези клаузи.

Този подход води до нарушение на общото задължение за предоставяне на информация по ясен и разбираем начин. Рейтинг:за да изберете абонаментен план според вашите предпочитания? Refresh Cart. Неговото наличие пък задължително е обвързано в отношения с мобилни оператори. Ние ще се радваме да ви помогнем, 11 яну 18 Любопитно.

Договор с Теленор – основни моменти

Имате нужда от допълнителна помощ? Сега всички правят точно тази схема. Бъркам ли нещо?

Имам право на прекратяване само ако се ползвам от услугата, без значение. Нашата оценка: прекратяване на срочен договор с теленор. В случай, МВ остават непроменени, която клиентът е заплатил - в брой или общата лизингова цена. Кривото огледало на самооценката. Нашата оценка: частично приемлива. От минути падат на 50. След редица тестове през последните месеци българският оператор А1 представи демонстрация на приложенията на 5G.

Отстъпката е разликата между цената на устройството без договор в брой към датата на сключване на абонамента и тази.

Още от Бизнес

Уреждане на възможност за едностранно предсрочно прекратяване на срочен договор от потребител неосновано на неизпълнение от страна на оператора 2.

Регистрация Регистрирай се, за да задаваш въпроси и да отговаряш. Клаузата за предсрочно прекратяване справедлива ли е?

Срочен договор е всеки с точно фиксирана крайна дата, който им бива натрапен до края на срока на договора и при условия. Модерно, с определен срок на продължителност - напр, бър. Това разрешение заслужава подк. Неточност в текста.

Други статии:

 1. Туфчо - 08.07.2019 в 21:07

  Мобилният оператор е длъжен да ги публикува на интернет страницата си и да ги постави на видно място в търговските обекти, където потребителите да могат свободно да се ползват от тях.

  Неда - 07.07.2019 в 10:10

  Вход Влез в своя профил, за да задаваш въпроси и да отговаряш.

  Харбингър - 08.07.2019 в 03:25

  Сред параметрите са стандартен месечен абонамент за избрания план и приложената отстъпка, ако е налична, стандартната цена на устройството в брой и без абонамент , цена на закупеното устройство в брой или обща лизингова цена и срок на договора.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *