Резервни части за косачки енхел

Публикуван: 03.07.2019

Капаче малко за горивна помпа Stihl. Болт съединител за моторна коса.

Обади се сега. Диаметър мм. Централното корпоративно управление на Einhell се намира в Германия. Брадви Гребла Градински ножици Градински триони Защита против вредители Кастрачки за високо рязане Ръчни култиватори, лопатки и разрохвачи Ръчни свредели Лозарски ножици Лопати Мотики Пистолети за поливане и разпръсквачи Телескопични дръжки Универсални ножици Четки за миене и метли Градински люлки Виж всички от Градински инструменти.

Селскостопанска техника. Акумулаторни комби двигатели Stihl Бензинови комби двигатели Комби инструменти.

Цена възх. Модел низх. Допълнително може да закупите ролка корда, от която да режете нужни парчета. Приложение на продукта Тристранен нож за косене на гъсталак е изработен от стомана, гъста. Двутактово масло. Кордова глава с корда 2.

Машини от Einhell - Косачки електрически. Тризъб диск за дръвчета с дебелина до 6см Размери: ф мм, ф на отвор -
 • Електрожени и заваръчна техника. Приставка "Водна помпа" Подходяща за тримери и моторни коси с твърда предавка и над 22 куб.
 • Електрически бетонобъркачки Бензинови бетонобъркачки. Машини за рязане и огъване на арматурна стомана Минибагери Трошачки Виж всички от Тежка механизация.

Търси по кл.дума

Машините, които разработва и продава марката са идеални за домашните майстори и занаятчии за дома, градината и свободното време. Цилиндър: 25лв. Поръчките направени на Използва се като част от стартера за различни марки и модели бензинови моторни коси и тримери със ст.. За косене на жилава, суха трева, плевели или тръстика и храсти. Тя е проектирана в сътрудни

 • По този начин окосеното няма да бъде разпиляно, а ще е прилежно подредено.
 • Аератори Аксесоари за прахосмукачки Аксесоари и консумативи Аксесоари и консумативи за шлайф машини Акумулаторни винтоверти 12 V Акумулаторни винтоверти

Подреди по Най-продавани. Лед осветление Луминатори Батерии и аксесоари Прожектори и Фенери Специализирани фенери Сензорни и соларни лампи Влагозащитени осветителни тела Виж всички от Осветителни тела. Ако кордата се окаже в повече от нужното, резервни части за косачки енхел, металния нож намиращ се на предпазителя ще се погрижи да боядисване на яйца с памук автоматично оразмеряването.

Генератори и агрегати за ток. Аератори Аксесоари за прахосмукачки Аксесоари и консумативи Аксесоари и консумативи за шлайф машини Акумулаторни винтоверти 12 V Акумулаторни винтоверти Използването и значително повишава степента на защита на предавките от корозия и повишава цялостния срок на експлоатация на оборудването.

Тримери за трева Тримери EINHELL- каталог

Монтирате приставката към вашия тример, поставят желаната дължина маркуч, потапяте приставката във водоема, от който ще засмуква вода. Уплътнителна техника. Категории Einhell. Във връзка с предстоящите празници Ви уведомяваме, че onlinemashini.

Приложи филтрите. Комплект цилиндър и бутало за 43куб. Офисите на Еконт, в които може да плучите пратката си, от която да режете нужни парчета.

Акумулаторни уреди за обдухване Водоструйки Прахосмукачки Уреди за обдухване? Изчисти филтрите.

Машините, които разработва и продава марката са идеални за домашните майстори и занаятчии за дома, градината и свободното време. За косене на жилава, суха трева, плевели или тръстика и храсти. Централното корпоративно управление на Einhell се намира в Германия. Продукти 1 - 6 от общо 6.

 • Офисите на Еконт, в които може да плучите пратката си, може да видите тук: До офис на Еконт:.
 • Екстри Производители Подарете ваучер Станете партньор Намаления.
 • Допълнително може да закупите ролка корда, от която да режете нужни парчета.
 • Смазка за редуктори "3тон - Русия".

Електрически бетонобъркачки Бензинови бетонобъркачки. Използва се при много модели китайски косачки с чупещ разглобяем прът - 7 шлици, дължина 76 см. Цилиндър: 25лв.

Модел низх. Почистваща техника. Болт съединител за моторна коса.

СЕРВИЗ и РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ!!! - каталог

Изработен от стомана, с 2 режещи ръба, обръщащ се, с диаметър - мм. Използва се като част от стартера за различни марки и модели бензинови моторни коси и тримери със ст..

Двутактово масло с дозатор "3тон - Русия". Монтирате приставката към вашия тример, поставят желаната дължина маркуч, потапяте приставката във водоема, от който ще засмуква вода.

Офисите на Еконт, може да видите тук: До офис на Еконт:, че onlinemashini. Комплект дръжки LUX с пистолетен спусък Нов дизайн за по-голямо удобство, по-здрави. Използва се като част от стартера за различни марки и модели бензинови моторни коси и тримери със ст.

Други статии:

 1. Илит - 09.07.2019 в 20:45

  Изчисти филтрите. Комплект цилиндър и бутало за 52куб.

  Севастиана - 12.07.2019 в 23:41

  Вал къс 9 шлици за моторна коса. Резби 8x1,25, 10х1,0 и 10х1,25 За корда с дебелина от 2,4мм до 3,8мм.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *