Машина за почистване на подове

Публикуван: 04.07.2019

Почистващ автомат с дискова четка, предназначен за средно големи пространства твърди подови настилки. Необходимо Винаги е активирано. Karcher BD е професионална машина за почистване на батерии или с кабелно захранване.

Килими Облицовки Паркети. Търсене в сайта. КУПИ Виж. Предназначен за малки и средно големи площи. Едновременно измива и подсушава. Подопочистващ седлови автомат 90см. Подомиячен автомат с акумулатор Подомиячен автомат с акумулатор Подомиячен автомат с акумулатор Подомиячен автомат с акумулатор.

Професионална прахосмукачка сух и мокър вакуум - подходяща за болнични заведения, училища, прахосмукач. Тоалетна хартия - Джъмбо - рециклирана - гр. Над кв. Голямо разнообразие от подопочистващ. Подопочистващите машини са проектирани за да могат да се експлоатират от непрофесионалисти. Подопочистващ автомат 65см.

Почистващи препарати и дезинфектанти Хартиени консумативи:тоалетна хартия, салфетки, кърпи за ръце Дозатори Почистващи уреди и аксесоари. С нейна помощ можете да пр..
  • Праховодосмукачка - 2-моторна. Начини на плащане.
  • Колко е голямо помещението?

Почистваща машина Nilfisk SC 430 53B GO

Nilfisk BR S е професионална машина за почистване на батерии. V сгъвка - широка кърпа S, Z сгъвка - тясна кърпа. Компактен подомиячен автомат Компактен подомиячен автомат Компактен подомиячен автомат Компактен подомиячен автомат. Подопочистващ седлови автомат 81см. За помещения над кв. Нужно ли е специално обучение за да работиш с подопочистващата машина? Почистващ автомат с дискова четка, предназначен за средно големи пространства твърди подови настилки.

  • Ако има много едри боклуци е добре да се съберат предварително. Начини на плащане.
  • Какъв препарат се използва за миене с подопочистващата машина?

Nilfisk BA е професионална машина за почистване на батерии или с кабелно захранване. Подходящи за офиси, хо. Професионално късметче за деня мъж за кухни. Еднодискова машина за големи площи Еднодискова машина за големи площи Еднодискова машина за големи площи Еднодискова машина за големи площи.

Предимства на кабелната машина за почистване на подове По-евтина По-лека Винаги готова за работа По-евтина поддръжка. HAKO B е професионална машина за почистване на батерии или с кабелно захранване.

Дозатори за ролка Дозатори лист по лист. След това всеки един човек може да работи с машината. Машина за чистене на ескалатори Машина за чистене на ескалатори Машина за чистене на ескалатори Машина за чистене на ескалатори.

София, ще се радваме да Ви отговорим, машина за почистване на подове. Сешоар за изсушаване на пода Сешоар за изсушаване на пода Сешоар за изсушаване на пода Сешоар за изсушаване на пода. Почистване на офиси. Nilfisk BA е професионална машина за почистване на батерии или с кабелно захранване. Нашата форма за въпроси Ако имате въпрос относно нашите продукти.

Праховодосмукачка - 2-моторна. Продукти от алуминиеви опаковки. Hako-Profi е професионална ръчноводима метачна машина.

Мощна машина за пране на меки подови настилки и тапицерия! Подопочистващ автомат 50см. Информация За нас Общи условия Почистване на домове Почистване на офиси Условия за безплатна доставка Често задавани въпроси Свържете се с нас Карта на сайта. За помещения над кв. Подопочистващ автомат 43см. Външни входни изтривалки.

Нашата форма за въпроси Ако имате въпрос машина за почистване на подове нашите продукти, ще се радваме да Ви отговорим. Тоалетна хартия - Джъмбо - рециклирана - гр. Машина за силно замърсени подове Машина за силно замърсени подове Машина за силно замърсени подове Машина за силно замърсени подове.

Машини за миене на твърди подове

Налични са 31 продукта. Машина за силно замърсени подове Машина за силно замърсени подове Машина за силно замърсени подове Машина за силно замърсени подове. Компактен подомиячен автомат Компактен подомиячен автомат Компактен подомиячен автомат Компактен подомиячен автомат.

Предимства на кабелната машина По-евтина По-лека Винаги готова за работа По-евтина поддръжка. Почистващи препарати Почистващи препарати Почистващи препарати за баня, който отнема 10 минути, миялни машини и кухни Течен сапун.

При доставката на машината се прави инструктаж?

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *