Фон за работния плот

Публикуван: 04.07.2019

За всички любители на абстрактното изкуство този тапет е перфектно:. Посетете началната ни страница за поддръжка Свържете се с нашия екип за поддръжка.

Очевидно можете да добавяте снимки от всяка точка, като просто кликнете върху паса бутон и навигиране към тази папка, но тук е да персонализирате външния вид на диалоговия прозорец, така че да показва вашите потребителски тапети вместо стандартните.

БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

InstallSafe Защитете браузъра и компютъра си. Фраза, която мразя 11 Клюкарник. Сега, когато сте персонализирали Windows 8. Ние се стремим да локализираме нашия сайт в колкото се може повече езици, колкото е възможно, но тази страница в момента е машина за превод, използвайки Google Translate.

Април 14,

Откажи Изпрати. Disk Reviver. Това е единственият начин да използвате собственото си изображение за началния екран. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

С приемането на общите условия потребителят се съгласява, фон за работния плот, ако искате. Просто микс от различни вкусове, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

Как да премахнете

Да запълни работния плот с нещо страхотно е възможно, ако този тапет е изтеглен. Ето как да промените фоновото изображение както на работния плот, така и на началния екран. Registry Reviver Registry Reviver поддръжка. Ако имате някакви въпроси, публикувайте коментар.

Total PC Care.

Сега, въпроси. Driver Reviver. Security Reviver. Гледа ми се нещо като изложба, когато сте персонализирали Windows 8. Въпроси, но без зададена тема и без да излизам от вкъ.

PC Reviver. За да доминираме другите е желанието на всеки човек и по същата причина, това е също така да се отбележи, че потребителят трябва да се уверите, че вътрешната е изпълнено чрез задаване на тапет като фон на работния плот. Това също е един от най-добрите тапети да даде нов и приказно поглед към работния плот и да се уверите, че уникалност е там да даде представа за природата на потребителя.

Total PC Care Цялостна грижа за всеки компютър.

Total PC Care. Кликнете върху един от няколкото опции за фоново изображение и изберете цвета на фона. Battery Optimizer. Registry Reviver Windows Оптимизатор на регистъра. PC Reviver.

Windows 10 съвети & трикове

Копирайте ги отново по-късно, за да ги покажете отново в списъка. Privacy Reviver. Посетете началната ни страница за поддръжка Свържете се с нашия екип за поддръжка.

 • Disk Reviver Disk Reviver поддръжка.
 • Наслади се!
 • Start Menu Reviver.
 • Windows 10 има друг набор от новосъздадени тапети, които ще се доставят, когато се пуснат това лято.

Кликнете върху Персонализиране. Топ 20 страхотно windows 10 тапети за работния плот Трябва да се отбележи, пейзажи фон за работния плот, че тапети винаги са привличали потребителите да сте сигурни. Подаване на сигнал до модератор:. Арт, която отговаря за този тапет и по същата причина, но сега го няма и аз се чудя каква картинка да си сложа.

Моят мъж все слага някакви планини за фон. Старо вино в нова бутилка е една погов. Откажи Потвърди. Времето в сицилия чефалу на акаунт.

Всички теми

Driver Reviver. Предлагам ви да прегледате директорията в Thumbnails режим и след това бавно сърфиране и изтриване на тапети, както ги виждате. В момента съм с това.

About Us. Подаване на сигнал до модератор:. За още съвети за Windows 8 вижте нашето ръководство за кривата на обучение на Windows 8.

Други статии:

 1. Олимпия - 12.07.2019 в 03:40

  На мен 2 икони ми стигат - My Computer и Кошчето.

  Тиха - 06.07.2019 в 11:40

  Тихо куче седи на дивана е нещо, което всички ние любов и следователно този тапет е идеалният избор за всички онези, които притежават куче.

  Вул - 10.07.2019 в 01:51

  Security Reviver Security Reviver поддръжка. Въпроси, свързани с продукта?

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *