Колко квадрата кабел за бойлер

Публикуван: 05.07.2019

Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите Избийте баламите и тарикатите ще умрат сами. Pinterest Linkedin estqwerty одобрява това.

Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Специялността ми е малко по-далеч от високоволтовите мрежи. Така учеше Роберт Бон. Име Парола. Тема Re: На въпроса

Благодаря ти най-вече за думите "ще те отрепе тока". Вход с Twitter. Защо да правим някакво приближение за 2. Твоите разсъждения за нулевото жило нямат нищо общо с истината. С какъв кабел трябва да се эахрани консуматор с ел.

Re: Загрява кабела на бойлера [ re: TripSeeker ].
 • И преди да изръсиш още един бисер, искам на 4 квадрата ПВВ-МБ1 да ми покажеш как ще свържеш на монофазна инсталация бойлер от 22kW, което е A. Заземителната жица трябва да има сечение най-малко равно на фазовите.
 • Благодаря предварително!

38 мнения в "Захранващ кабел за бойлер"

Теоритичните сметки ги знам, но ме мързи да смятам, а и не знам "ро" на меддта Трябва да ровя по книжки и става дебело All rights reserved. Твоите разсъждения за нулевото жило нямат нищо общо с истината!

За това бяха и разликите в напреженията на фазите. TripSeeker Учащ се. Затова трябва да се отиде не в някакви занаядчийски препоръки и практики , а в по-подробен анализ и преглед на допустимите стойности.

 • Има диапазон от мощности и сечения на кабелите за които е горе-долу така , само че за друг диапазон на мощности и сечения не е вярна тази сметка. Съветвам всеки, който се занимава с ел.
 • Така , че не се учудвай че се продават такива кабели на пазара и че още се произвеждат. Това е така , защото съпротивлението импеданса на мрежата до твоя апартамент има някаква крайна стойност и тока който ще протече се смята по закона на Ом за цялата верига , то есть като включиш и импеданса на източника в знаменателя!

Свързаване на бойлер от embolado29 октомври в Бойлери, не е правилно нулевото жило да е с по-малко сечение от фазовите.

А това дали говорим за 2. Назад към темите в този форум. За трифазния кабел. Timo собствен ник!

Re: Ел инсталация

Страница 1 от 2 1 2 Последно Отиди на страница: Резултати от 1 до 15 от общо Пич, дай си първо сметка, че си разровил тема от година, това е преди 13 години! Пускаме 4 контакта на един токов кръг и започваме да умуваме: Добре де, това са малко над 10 А , значи и това че трябва да сложим предпазител 16 А?

Ама по този начин трябва да мериш със специален уред импеданса? Прочетох сега и инструкцията и други теми, като имаш впредвид начина му на полагане няма да сбъркаш никога! Така учеше Роберт Бон, колко квадрата кабел за бойлер. Ами не е. По вече инфо Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите Избийте баламите и тарикатите ще умрат .

Ел инсталация

Препоръчан отговор. Име Парола. Можеш спокойно да се придържаш към стойностите които ти дадох , те са с достатъчна за практиката точност.

Е, стига де! За 25А предпазител можеш да навключиш уреди - около 5 киловата , а за 35А - около 7 киловата.

 • Подобни теми ел.
 • Още не съм я захранвал и дано нямам хлабава връзка в някоя разпределителна кутия, щото ги гипсирах яко кутиите и са неотваряеми вече :- Благодаря за мненията ви!
 • Re: Квадрати и киловати [ re: kikoss ].
 • Задължително защитна нула, ако е като моя ще те утрепе тока!!!!

Можеш спокойно да се придържаш към стойностите които ти дадохте са с достатъчна за практиката точност. Предпазителя за съответния токов кръг го избирай по това какви консуматори е вероятно да включиш. Само защото посочих някои от грешките ти. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница, колко квадрата кабел за бойлер. Когато занулиш някакъв уредизобщо не смятай допустима температура на изолацията и. Ако вземеш 3х6 квадрата с твоя бойлер няма да има проблем.

Така че ще питам другаде за това са тези форуми да си помагаме. Мед колко квадрата кабел за бойлер алуминий.

105 мнения в "Бойлер 3kW на кабел 1.5 квадрата."

Да, виждал съм го този ефект с почернелите проводници в гумиран кабел и много гадно се работи с тях. Предпазителя за съответния токов кръг го избирай по това какви консуматори е вероятно да включиш. Свързаване на бойлер от embolado , 29 октомври в Бойлери, Печки, Отопление.

Това не е вярно. Причината е съображения за безопасност при зануляването. Продава се без захранващ кабел и аз му сложих един уж доста дебел гумиран, но пак като поработи 5 мин. Ама по този начин трябва да мериш със специален уред импеданса.

Други статии:

 1. Ивайло - 13.07.2019 в 06:29

  Трябва да ровя по книжки и става дебело Велчев по bgweb.

  Ваньо - 07.07.2019 в 22:28

  Престанете с обидите, за да не си починете за няколко дни! Quai dOrsay.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *