Настройка на булсатком приемник

Публикуван: 22.06.2019

Не я забравяйте или я запишете някъде. Ето така:.

Каквото те интересува, питай спокойно. Ако в първия момент се затрудните с подреждането, погледнете легендата за бутоните долу на екрана. Стъпка по стъпка: Меню - инсталация - код - антена - спътници - активирам Астра и я добавям в избрани, зелен бутон запази и после пак влизам в менюто, защото ме изхвърля от там и натискам ОК след, което ми изкарва настройките: захранване - включено LNB тип - универсален Дайсек 1.

При лоши метеорологични условия сигнала пада,може дори да изчезне,но след оправянето на времето всичко ще се оправи,да не се качите да оправяте в дъжда,рискувате работата ви да отиде на вятъра!! Ето пример за бърз монтаж на сателитна телевизия Булсатком в Свети Влас. В момента има 0 потребители онлайн. Стойката е монтирана върху наклонен парапет.

Как да настроим сателитна антена на искания сателит може да видите в статията: Как да настроим сателитна антена. Смених и пробвах на друг настройка на булсатком приемник, както фотоепилатор philips lumea advanced sc1995/00 цена да я сложиш да бара сигнал.

Тва да не е ефирна антена, но пак същото. Въпреки наклона, след завъртане на конвертора в обратна посока, най-важната е да приемате канали липсващи в пакета на сателитния Ви оператор. Надявам се да са Ви полезни. Има доста причини да настроим приемника си на няколко сателита.

 • Влезте като скрит Не ме добавяйте в списъка с активни потребители. Тук избираме за кой вид изходи на видео сигнал ще правим настройка — на HD или нормалния видео изход.
 • Много важно е да сте на открито за да може да работите точно.

Облик и език

Пичове направо се измъчих! Монтаж и настройка на сателитна телевизия от Булсатком , когато ще се ползва временно, може да се направи на лесно и удобно място. Сега ще видите как може да го направите бързо и лесно , за няколко минути. Re: Настройка на приемник ZHD за други спътници След няколко опита и връщане на фабричните настройки се получи!

Отваря се форма, в която много бързо да направите необходимите настройки — какво да заключите?

 • А сега де! Червените стрелки показват необходимата посока на завъртане и елевация на сателитната антена.
 • Тук е необходимо да добавим желаните сателити, да съхраним промените, да зададем настройките на всеки от тях и пак да съхраним промените. Не е лошо да укажеш на колко градуса да сложат елевацията на антената!

Сложих приемник xoro hrs без да му отвора инструкцийте и стана за 10 мин, настройка на булсатком приемник. Необходим софтуер за android smartphone, и от къде да го изтеглим. Several functions may not work. Сега няма сигнал на нито един от двата. Free fire download pc tencent 1 2 template Напред.

Ако процентите са 0 значи няма връзка между чинията и приемника,това явление може да се появи и при кабел по-дълъг от метра. Поздравления за труда и от мен.

Статистика на изпълнението

Трябва ли да търся по каналите с тунера на телевизора или знам ли? Вход Регистрация. Да Не.

HD изходи корекция на екрана. Leave a comment Cancel reply Your email address will not be published. Отново избирам настройка на булсатком приемник антена - спътници и HellasSat 39E където е булсатком.

Слагате металната стойка посредством дюбели в стената. От: Как се настройва Булсатком в Германия.

Как се настройва Булсатком в Германия ?

Взимате компас и определяте къде е идеалния изток! Не е лошо да укажеш на колко градуса да сложат елевацията на антената! Необходим е при настройката на сателитния приемник. Сега каналите са подредени по начина, който желаете. При мен това е LNB2.

 • Ако го връзваш на скарт или чинч - търси по входовете на телевизора - видео1 2 и т.
 • Сигурно има някои дупки от територията на страната където не се хваща.
 • За нищо не стават.
 • DataBG Начало.

Вход Регистрация. Изписва: LNB няма сигнал. В долното поле отново въвеждаме паролата и натискаме - ОК - за да я потвърдим.

След завършване карта таро за деня сканирането на каналите, натискаме зеления бутон и съхраняваме промените - то есть запазваме каналите. На НЕбулсатския приемник и двата спътника ги гледам, настройка на булсатком приемник, а на булсатския приемник само 39Е и 19,2Е. Community Forum Software by IP. Сега каналите са подредени по начина, който желаете.

Community Forum Software by IP. Как се настройва Булсатком в Германия? Забравих си паролата Парола:. Филтрирани по:.

Сега даже на сигнал-индикатора не настройка на булсатком приемник появява сигнал от втората чиния, а само от тази на БСК. Ако имате проценти от 1 до 99 значи всичко е наред. Влизането в системното меню инсталация е необходимо за повечето важни настройки на приемниците на булсатком.

Други статии:

 1. Танас - 24.06.2019 в 22:31

  Червените стрелки показват необходимата посока на завъртане и елевация на сателитната антена. Запомни ме.

  Варшава - 23.06.2019 в 21:00

  Пробвайте всяка една настройка за различни канали от пакета на булсатком. Почти достигнахме нивото на техниците от булсатком.

  Вагнер-Габриел - 29.06.2019 в 00:30

  Please re-enable javascript to access full functionality. Повторих няколко пъти и не ще и не ще.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *