Тенджера под налягане сапир инструкции

Публикуван: 07.07.2019

Freya - Ентусиаст F Freya. За лесното дозиране вътрешността на тенджерата е снабдена със скала. Аудио системи.

Етикети Тенджери под наля Кухненски съдове Кухненски съдове Hascevher. Индикатор на дръжката на капака в зелено. Потвърждавам, че имам навършени 16 години. Добавете минималното количество течност мл. Наличност: Изчерпано количество! За супа категорично.

Гама Елит Ви пожелава приятно готвене. Поставете въртящия се бутон правилно и затегнете пръстеновидната гайка. Сложих фидето и айде пак на котлона за 2 мин.

Май няма да я използвам? Декларирам, че имам навършени 14 години.

Забравена парола? Легла за домашни любимци Постелки за домашни любимци. Възраст на кандидата над 18г. Етикети Тенджери под наля Кухненски съдове Кухненски съдове Hascevher. Устройството Euromatic е блокирало.

Екрани за проектори Презентация аксесоари Проектори. По тази причина за всички наши тенджери за готвене под налягане поемаме гаранция от 3 години от датата на закупуване.

Поради високата температура ще бъдат повредени дръжките, вентилите и устройствата за безопасност. Поставки за баня и тоалетна Закачалки Ъглови етажерки Правоъгълни етажерки. Дръжката на капака е повредена? За лесното дозиране вътрешността на тенджерата е снабдена със скала. Поставки за баня и тоалетна Закачалки Ъглови етажерки Правоъгълни игри на соник екс. Чрез постепенно въртене в посока към изпускане на парата тя излиза под въртящия се бутон.

А аз изпитвам безумен страх от работа с такива 4удесии.

PolarFox P PolarFox. Съвместимост с котлона: Напълно капсулованото дъно CookStar за всички видове нагревателни повърхности гарантира оптимално приемане, разпределяне и съхраняване на топлината и е подходящо за всички видове котлони, включително индуктивните.

Отстраняване на причината за грешка. Дронове, Коптери, RC.

Поставете въртящия се бутон правилно и затегнете пръстеновидната гайка? Съгласявам се с Общи условия за ползване на Alleop. Ами и аз не исках по голяма ,защото обичам да готвя и то често, тенджера под налягане сапир инструкции. След като мине времето се маха от котлона и се иzчаква вентилът са спадне в иzходно положение или пък чреz отпускане на пара механично се прави спадането му. При завиране пара излиза по-дълго от обикновено под дръжката на капака от устройството Euromatic.

Поради тази причина за задушаване на пара Ви е необходима перфорираната приставка. В сравнение с традиционния начин на приготвяне, витамините, минералните и ароматни вещества, се запазват в значително по-висока степен. Важно: Калкулаторът и предложените погасителни планове са примерни и са поставени единствено за удобство и улеснение.

Сега можете да снемете капака. Предполагам, че ще може да ви прати ръководството за тенджерата по мейла или поне ще отговори на въпросите ви.

Калкулирай своите вноски: Главница: Как тенджера под налягане сапир инструкции готви в това чудо. Поставки и стойки Поставки за подправки и бурканчета Кутии за хляб Кутии за храна. Нищо че не пиша често тук. Въведи име на Профил?

Ако се чувствате несигурни за времетраенето vm petroleum софия цени задушаване, първо изберете по-кратко време? Дръжката на капака е повредена. Не се престрашавам да готвя в нея.

Ако отделящата се пара пречи, можете да разхерметизирате тенджерата също и под течаща вода. От ръба на капака излиза пара. Характеристики Диаметър: 23 cm Височина: Първоначална вноска: лева.

Натиснете дръжката на капака леко вляво! Тенджерата е съвместима с всички котлон. Степени за готвене на готварския котлон.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *