Кейсове за iphone 5s olx

Публикуван: 08.07.2019

Купувам Изкупувам Оставете пълно инфо за телефона. Кейс за айфон 7 София.

Със стъклен протектор е и подарък три кейса. Предпазва лаптопа от надрасквания и други наранявания. Всички батерии са тествани преди да бъдат продадени. Работи с всички версии, включително IOS Калъфа стана излишен след смяна на телефона. Продавам айфон 7 в добро състояние всичко му работи с нормални следи от употреба. Пластмасов кейс с черно кожено покритие 2 7 лв.

Калъфът е в отлично състояние няма за бележки продавам го за щото си смених телефона не за др. Работи на асус зенфон2лазер. Цена на куриерската услуга от офис до офис на Еконт - 3,50лв! Мирослав Станков! Кабелите и адаптерите са абсолютно оригинални, кейсове за iphone 5s olx. В предморския и летен сезон, с които ще впечатлите всички на плажа.

Добавена е дата. Всички източници Изберете източник bazar.

Съвместим със iOS и Андроид. Удобен както за за реждане, така и за синхрони за ция с други устройства. Здравейте, приятели. Калъфът е в отлично състояние няма за бележки продавам го за щото си смених телефона не за др. Без за сечки! Батерия: iPhone 6S 1 7 15mah - 30 лв. Работи с всички оператори, фабрично отключен.

Без никакви за бележки по кейса. Нашият сайт и страница са отново активни. Забравете за трудностите с 4G. Твърд кейс за hTC One X. Безупречна функционалност. Батерия: iPhone 6S 1 7 15mah - 30 лв. Кейс за Айфон 6С, кейсове за iphone 5s olx.

Изпращам по Еконт с опция преглед и тест.

Истинско бижу за твоя Apple на ТОП цена. Чисто нов. Може и лично предаване.

Нови,красиви и впечатляващи. Целия телефон е напълно оригинален и няма следи от употреба. Работи с всички оператори, кейсове за iphone 5s olx, фабрично отключен.

Разглeдайте й сайта ни за още много предложения - www. Метален корпус Поддържа български език Тъч скрийн - USB порт Функции: - Камера; - Система против кражба и изгубване; - Цифрова или аналогова визуали за ция на часа; - Реален Крачкомер Real Pedometerв ползва на активно спортуващите; - Забранения плод епизод 146 бг аудио целия за сън кейсове за iphone 5s olx показва качеството на съня Ви; - Будилник; - Аларма; - Календар; - Калкулатор; - Социални мрежи; - Файлов мениджър; - Музикален плеър; - Тематични настройки; - Видео; - Галерия; - Видео плеър; - Звуко за пи.

Телефона е с 5. Забравете за трудностите с 4G!

Изпращам по Еконт с опция преглед и тест. За повече информация на лично съобщение. Цена за един брой 15 лева. Стъклен протектор за гърба на айфон Две имена 2.

За поръчка: 1! Чисто ново калъфче за купено на Работи с всички версии, като предпазва телефона отлично от всички страни дори и бутоните са сигурно защитени. Кейсът разполага с отвори за всеки порт и висококачествен принт на изображението.

Истинско бижу за твоя Apple на ТОП цена. Цена на куриерската услуга от офис до офис на Еконт - 3,50лв. Кейсът е кейсове за iphone 5s olx от висококачествен тънък силикон, включително IOS Айфонът е в много добро състояние за повече информация на лично съобщение или телефон - Покажи. Предлагаме смяна на батерия в удобно за Вас време и място след предварителна уговорка на слънчеви момичета епизод 29 от 15лв За поръчки ни пишете на лично съобщение или ни търсете на - Покажи - Viber,Imessage Възможно лично предаване за град София.

Истинско бижу за твоя Apple на ТОП цена. Предлагаме смяна на батерия в удобно за Вас време и място след предварителна уговорка на цена от 15лв За поръчки ни пишете на лично съобщение или ни търсете на - Покажи - Viber,Imessage Възможно лично предаване за град София. Калъфа стана излишен след смяна на телефона.

Страхотен мек силиконов гръб за Samsung Galaxy S5. Четири изпъкнали ъгъла, предни повдигнати ръбове и рамка. Други ресурси.

Други статии:

 1. Латина - 09.07.2019 в 09:31

  Повече информация ще намерите на:. Може да се ползва и с оператори по цял свят.

  Ветко - 08.07.2019 в 20:03

  Телефона има нормални следи от употреба по външния вид ,но нищо по-сериозно! Батерия: iPhone SE mah — 2 7 лв.

  Христозар - 13.07.2019 в 14:32

  Лесен за употреба.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *