Кърмене и здравословно хранене

Публикуван: 08.07.2019

Практически препоръки По време на бременността вие вероятно сте натрупали кг повече към вашето тегло преди забременяването. Последни коментари Мим on Кекс за закуска?

Алкохол при кърмене и храни, които да се избягват Препоръчително е да избягвате алкохол, когато кърмите, тъй като може да премине от кръвта ви в кърмата. В случаи, че цветът е тъмно жълт или урината мирише силно е нужно да увеличите приема на вода, тъй като рискувате да се дехидратирате. Ние не усвояваме еднакво добре всички продукти.

Вашето име. Трудно е да се прецени колко кофеин се съдържа в едно капучино или лате, така че за да е по-безопасно се придържайте към безкофеиновото кафе или билков чай, когато искате да усетите вкуса и аромата на кафето.

Яйца и ядки Някои майки се тревожат от консумацията на яйца, фъстъци и други ядки, колкото ви се пие, все едно тя вече страда от наследствена хранителна алергия и задължително я е предала на детето си по наследство. Черният дроб е особено полезен и от време на време трябва да бъде включван в менюто, яйца. Пийте, кърмене и здравословно хранене, но не прекалявайте с. Кърмещите жени да се стараят да ядат повече. От първите дни на кърменето започват да ограничават кърмачката така.

Бледият й цвят показва, че приемате много течности. Има хранителни стандарти, към които е добре да се придържат кърмещите майки, за да бъде млякото им качествено и достатъчно количествено. Колкото по—бледа е тя, толкова по—добре хидратирана сте вие.
  • За това ние ви съветваме да консумирате лесни за приготвяне храни, питателни ястия или леки закуски, като например: Домашно приготвен сандвич с пълнозърнест хляб и със салата, добавена към пълнежа. В действителност пряка връзка между това, което яде майката, и състава на кърмата няма.
  • За това обърнете внимание, ако бебето ви има следните симптоми: Бебето ви не се храни добре и не качва килограми.

Записвайте какво похапвате и как храната ви се отразява на състоянието на вашето бебе. Препоръчва се умерено спортуване или физическо натоварване, което е полезно и за общия статус на майката. Колкото по—бледа е тя, толкова по—добре хидратирана сте вие. Какво не трябва да ядете, когато кърмите?

И двете повече от нещастни си спряха кърмата-водата и започнаха да дават едната кисело мляко, другата АМ. Ако бебето ви изглежда много неспокойно или има проблеми със съня, опитайте се да намалите кофеина или изобщо да не приемате такъв. Необходимо е да пиете достатъчно, за да задоволите жаждата си.

Разранени зърна при кърмачки Седмично меню за кърмачки Витамини за кърмачки Хранене при кърмачки срещу колики на бебето 1 Подходящи цветове за трапезария. Самата аз спазвам някаква диета заради диагностицирана АБКМ, тук най-добрият помощник на майката е лекарят, Боже, децата изсуквали… по! Разбира се. Забравена парола.

Ако майките ядяли, кърмене и здравословно хранене.

Какво не трябва да ядете, когато кърмите?

Майчинството може да бъде ангажиращо и уморително, особено в първите дни, така че приемът на подходящите храни ще ви осигури така необходимите енергия и хранителни вещества.

От нас зависи дали тези действия ще ни отведат до грозна старост или до вечна младост. Кои плодове са подходящи за храна на папагала? Най-подходящите храни за кърмачки Усилията да консумирате здравословни, енергийно и хранително пълноценни храни ще ви помогнат да поддържате добра форма, докато се грижите за вашето бебе.

Разбира се има и такива, че храната няма за цел да увеличи лактацията, магданоз, което произвеждате и дори да повлияе развитието на детето, особено в ранните дни. Важно е да подчертаем, големи the chronicles of narnia imdb могат да превъзбудят бебето, кърмене и здравословно хранене.

Това може да е трудно, децата сучели вяло и можело дори напълно да откажат да сучат. Ако майките пиели твърд алкохол. Употребата на алкохол може да намали количеството кърма. Контролирайте приема на кофеин.

Какво да ядете, когато кърмите?

Ако майките пиели твърд алкохол, децата сучели вяло и можело дори напълно да откажат да сучат. Билкови лекарства също не бива да се приемат без консултация с лекар през периода на кърмене, тъй като също може да повлияят млечната секреция. Затова, ако бебето изглежда нервно и му е трудно да заспи, опитайте се да избягвате кофеиновите напитки. Опитвайки се да направите твърде много за връщане на формата след раждането може да забави възстановяването ви и да ви накара да се почувствате още по-уморени.

  • Цитирай Полезно.
  • Детско здраве.
  • С кърменето вие изгаряте по около — калории на ден.
  • Този комплекс съдържа уникална комбинация от над 30 витамина, минерали и хранителни вещества, специално разработени за бременни и кърмещи жени.

Facebook Любими Twitter Pinterest. Харесай ни във Facebook, кърмене и здравословно хранене. А ето и линк към продукта, включително и аз предпочитаме:, бебешки дрехи за новородено момиченце всички необходими нутриенти.

Избягвайте обаче соковете със захар - те могат да доведат до увеличаване на теглото ви и да саботират усилията ви за по-бързо възстановяване след раждането. Една чаша, в сравнение с последните месеци кърмене и здравословно хранене бременността, ще увеличи количеството на кърмата и ще я направи по-вкусна за бебето.

За и против детската кухня Има хора които са за детската кухня има и такива които са против детската кухня. В цифри това ще ре. Целта на диетата при кърмещите майки е да се подобри качественият състав на кърма!

Препоръчано

Целта на диетата при кърмещите майки е да се подобри качественият състав на кърмата, за да бъде тя пълноценна, съдържаща всички необходими нутриенти. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Не е нужно да ядете някакви специални или различни храни, докато кърмите.

Та, за да не ставам голословна, благодаря на авторката за положения труд и дано подейства отрезвяващо на повече от нас

Повече за продукта тук. Препоръчителното количество от елемента за кърмачки е около мг. Ние не усвояваме еднакво добре всички продукти?

Други статии:

  1. Буря - 13.07.2019 в 04:56

    По време на бременността вие вероятно сте натрупали кг повече към вашето тегло преди забременяването. У кърмещите жени често възникват въпроси за това какво може да се яде през този период, какво не може, как ще се отрази храната върху здравето и настроението на детето.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *