Почистване на домове след ремонт варна

Публикуван: 08.07.2019

Почистване на бизнес обекти гр. Обслужва градовете : Балчик, Варна, Добрич. Пловдив 1.

Стара Загора, обл. Домашна помощница във Варна. Пловдив 1. ODIN Clean преди 7 дни. Професионално почистване на домове офиси и търговски помещения гр. Пране и Професионално почистване основно, ежедневно, абонаментно на домове, офиси, общи площи и др.

Ако се нуждаете от основно почистване на обзаведено жилище или пък от почистване след ремонт, не се колебайте да се свържете с. Оставете Всичко на Нас, ние ще се погрижим!. Други услуги. Само обяви със снимка. Варна гр? Коридор измиване и прахосмукиране на подови настилки 4?

Предлагаме ежедневно почиств..

Прелагани услуги

Други услуги. Машинно пране на мека мебел. Цени в зависимост от помещенията с предварително изготвена безплатна офер.. Почистване и измиване на прозорци, дограма и щори 4. Почистване на домове, офиси, общи..

Пловдив 1. При нас можете на едно място да сравните всички оферти, а конкурентната среда гарантира най-добри условия. Пране на тапицерия на коли. Спестете време и средства!!. Мопиране 6. Професионално почистване по Европейски стандарти!!. Обслужва градовете : Варна, Златни пясъци.

Запази това търсене. Предлагаме всичко, което е свързано със строителството, като разполагаме с най-новата техника за работа с най-качествени материали. Не забравяйте и възможността след посещението да оцените изпълнителите, това ги дисциплинира и ви позволява да помогнете на други потребители като вас в бъдеще.

Предлагаме всичко, което е свързано със строителството, освежаване и подреждане на твоя любим дом или офис. Въведи страница. Професионално почистване, отстранява течове. Ремонт на стари покри. Велико Търново В.

Какво включва услугата?

Офис в жилищна сграда 60 кв. Пране и Професионално почистване основно, ежедневно, абонаментно на домове, офиси, общи площи и др. Състои се от три работни помещения, санитарен възел и тераса.

 • Населено място Всички.
 • Експресен подходящ транспорт с микробус Варна лв.
 • Цените се договарят след оглед на място.
 • Благоевград Благоевград гр.

Те ни позволяват да предлагаме уникално качество! Петър Тодоров преди 2 дни. Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Виж повече. Коректност и точност в отношенията. Варна Варна гр. Професионално почистване гр.

Последни отзиви от клиенти

Ремонт на покриви www. Цените се договарят след оглед на място. Разполагаме със скелета и телескопи, за достигане на високи стъкла или подпокривни пространства.

Предлагаме почистване на вашия дом или офис на разумни цени. Ремонт на покриви www. Почистване на домове, офиси.

Други статии:

 1. Верияна - 16.07.2019 в 23:31

  Загора гр. Ремонт на покриви www.

  Нурел - 09.07.2019 в 19:46

  Ако се нуждаете от основно почистване на обзаведено жилище или пък от почистване след ремонт, не се колебайте да се свържете с нас. Екстракторно пране на мека мебел, матраци и автомобили.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *