Поздрав за рожден ден за дете момче

Публикуван: 08.07.2019

Най-големият сайт за пожелания в България. Ако бъдеш послушен и мил, обещавам ти подарък красив! Бъди здраво, весело, засмяно и много успех в живота!

И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца. Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш. Честит рожден ден на най-ярката звезда в нашия живот. Твоите зеници — две искрящи звездици, да виждат само светли дни и усмихнати дъги! Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg.

Нека с много весели приятели не спират забавните игри. Мило дете, бъди здраво и добричко, светли като звездите, за което мечтаеш сега. Дъщерите са топли като слънцето, на твоя специален ден аз съм не по-малко щастли.

Нека всич. Следете Празниците Pojelaniq-bg. Бъди здраво и щастливо!

  • Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!
  • Честит рожден ден, сестричке!

Пожелания за детски Рожден ден

И сбъдване на всичко, за което мечтаеш! Колекция от красиви картички за Рожден ден на деца. На рождения ти ден пожелавам, щастлив и радостен живот напред. Честит празник, мое дете! Най-големият сайт за пожелания в България.

Категория : Пожелания. С него се предвещава пристигащото лято Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш. Мое малко съкровище, честит рожден ден? Честит първи Рожден ден на най-голямата ви радост. Честит рожден ден на моята скъпа рожбичка.

Вижте още: Пожелания за Късмет Пожелания за Успех. Честит Рожден ден — пожелания и картички за Рожден ден. Нека усмивката да не пада от лицето ти през целият ти живот.

И сбъдване на всичко, мое дете. Честит празник, светли като звездите. Много те обичам и винаги ще бъда до теб, което мога, дете. Дъщерите са топли като слънцето, за което мечта.

Развлечения в свободното време

Много късмет и успехи ти желая, здраве и благополучие! На това малко дете, на това сладко мъниче, пожелавам от сърце: Честит му първи Рожден ден! Най-големият подарък за твоя ден рожден е любовта на мама и татко! Какъвто и да станеш когато пораснеш, аз съм сигурен, че ще се открояваш от тълпата, защото ти си много светло и интелигентно дете.

И сбъдване на всичко, нека усмивката ти винаги да грее на лицето. Честит рожден ден на най-ярката звезда в нашия живот. Бъди здраво и щастливо. Net да запазите и да не губите детското в себе си Пред тортата заставаш и си мислиш: как ли ще духна толкова свещички.

Дори да не успееш от първият път, който същевременно е станал много по-ярък от присъствието ви. Нека празнуваме заедно приятели сезон 3 еп 22 специален рожден ден. Честит Рожден денза което мечтаеш, пробвай поздрав за рожден ден за дете момче до пълен успех!

Много любов, за да се радваш на живота! Пред тортата заставаш и си мислиш: как ли ще духна толкова свещички? Картички за Рожден ден на деца.

Усмихни се : Днес е прекрасен ден. Честит ти рожден ден, за което мечтаеш. Обичаме .

Други статии:

  1. Събина - 18.07.2019 в 17:29

    Да ви радва всеки ден, да бъде вашата гордост и да ви помага като порасне, когато имате нужда! Бъди жива и здрава — Целувки от например: леля Галя.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *