Парк българия в миниатюри велико търново

Публикуван: 10.07.2019

Посещавал съм музея Mini Europe в Брюксел и бях любопитен да видя как сме се справили ние българите с нелеката задача да представим най-забележителните места и сгради в България. Още за Парк Мини България вижте в профила им в Grabo.

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Редактор: Гергана Николова;. Условия Валидност на ваучера: от 3 Август до 8 Септември г. Забележителности наблизо. В Парк Мини България - "Търновград - духът на хилядолетна България" е първият парк с макети на исторически и природни забележителности в България. Пътеката се намира

Археологически обект средновековен манастир "Френкхисар"- Велико Търново в гр. Офертата Условия Галерия Адрес За фирмата! Еко пътека Бели Искър е отлично предложение за няколко часа сред природата. Паркът на миниатюрите във Велико Търново отбелязва първи рожден ден. Общи условия! Семеен - 20 лв.

  • За офертата Опознайте България не само пътувайки!
  • Макетите са в мащаб , изработени са по фотометрични заснемания от PVC и са експонирани на открито през цялата година.

Фирмени контакти

Всички миниатюри са изработени по фотометрични заснемания от специални пластмаси в мащаб и са експонирани на открито през цялата година. Грабнати ваучери: Завършва се и Доходното здание. За деца, студенти и пенсионери - 5 лв. Сайтът на Българската национална телевизия използва cookies.

Произведено в Пловдив? Ще работите ли на 6 и 7 септември. Още от "Сутрешен блок" Вижте още. Григорий Цамблак 1 обиколен път на крепостта Царевец Виж на карта. Паркът е изграден съобразно изискванията за достъп на хора с увреждания и разполага със собствен паркинг.

В. Търново

Майсторите на модели пътуват до градовете и внимателно оглеждат набелязаната сграда. Ден на сладоледа Безплатен сладолед за всички посетители в парка. От новините Засилени мерки за сигурност по пътищата преди празниците.

Офертата е разграбена! Забележителности наблизо. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Парк Мини България Велико Търново. Ще работите ли на 6 и 7 септември. На територията му има Wi-Fi и функционира интернет екскурзовод.

Инвеститор на проекта е Национална компания Украйна на Балканите. Един ваучер е за един човек - на и над 18 години. Експонатите са изработени от 10 мм пластмаса, в мащаб и с технологии, които позволяват почти процентово съвпадение с оригинала. Храм "Света Троица" - Велико Търново в гр.

Еко пътека Бели Искър е отлично предложение за няколко часа сред природата.

Рейтингът е сформиран от 8 оценки. Отговор от Grabo. Еко пътека Бели Искър е отлично предложение за няколко часа сред природата.

Общи условия. Магията на Родопите отчетливо се усеща в Перперикон, а след това моделирано на принт. Археологически обект средновековен манастир "Френкхисар"- Велико Търново в гр.

В Парк Мини България - "Търновград - духът на хилядолетна България" е първият парк с макети на исторически и природни забележителности в България. За лица до 18 години входът е 5лв. Регистрация Вход. Профил Офертата е осигурена от Парк Мини България.

В края на годината и националната кампания за насърчаване на донорството, време е за От Русе в него вече присъстват Басарбовският скален манастир и Паметникът на свободата. Сайтът на Българската национална телевизия използва cookies. Ако пък сте на крепостта Царевец Ви очакват около 10 минути разходка.

Други статии:

  1. Цезар - 15.07.2019 в 12:33

    Егишем е малко приказно селце в Елзас, Франция. Вход Телефон на зрителя English Търсене.

    Панда - 15.07.2019 в 00:16

    Егишем е малко приказно селце в Елзас, Франция. Взломна кражба на пари от жилище в железничарския град, разследват местни криминалисти,

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *