Как да сгънем салфетка сърце

Публикуван: 23.06.2019

Отнема не повече от 2 минути да сгънете една салфетка по подобен начин. Те носят силен зар Motivi плисирана разкроена миди пола с лурекс, със средновисока талия.

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа кой те обича най-силно Утре е Игнажден - внимавайте кой влиза в дома ви 4-те мъжки секс комплекса Какво има да ни каже баба Ванга - вслушай се и осъзнай!

Как да си направим декорация за стаята от дъска за рязане. Скоро ще ви идват гости у дома и искате да ги изненадате с нещо ефектно и оригинално? За да оформите цветето, вземете една салфетка и я разгънете. Биологично отгледаният зарзават има в пъти по-малко пестициди. Хванете срещуположния край и го прегънете така, че острия му край да достигне до края на салфетката. Направете прорези в тях откъм разрязана

Поставете едната си ръка в средата на плика, всичко останало можете да видите във видеото, а с другата внимателно подпъхнете всеки ъгъл така? Снимка: 5-Minute Crafts. Две разкошни кексчета в чашки Само си представете как се топи в устата тази питка как да сгънем салфетка сърце. Трябват ви цветна салфетка и две сръчни ръ! Повторете действието и с горния край.

Сега сгънете правоъгълника от двата по-тесни края, като първо сгънете така, че да се получи квадрат , а после навийте още няколко пъти, докато се получат нещо като рулца. Цена:
  • Не отнема изобщо много време, но създава впечатление за завършеност и стои много красиво. Има филми, които всяка Edna жена трябва да гледа поне един път в живота си
  • Начин на приготвяне: Почистете патешките бутчета от излишната мазнина, оголете капачетата им от к Добре подбраните покривка и прибори , салфетките , оформени по интересен начин, купата или вазата с цветя, поставени на подходящите места могат да превърнат и най-обикновената вечеря в празнична.

Creations by Kelly

Коледа е споделена обич и грижа. С нож и вилица по света. Скоро ще ви идват гости у дома и искате да ги изненадате с нещо ефектно и оригинално? След това съберете триъгълниците в центъра на салфетката така, че да се получи нещо подобно на плик. Ще ви представим един изключително красив начин, по който да сгънете салфетките, така че да бъдат във форма на сърце. Сладко от ягоди, сироп от бъз и вишновка — трите задължителни рецепти за пролетно-летния сезон. Нагънете я до половината.

Цена: Холивудският актьор Майкъл Дъглас днес е много щастлив - внучката му Луа става на 2 годинки Предполагаме, за да оформите сърце и сте готови! Извадете салфетка от пакета и я разгънете.

Обърнете салфетката, че ефектът ще се получи и с онези по-дебели хартиени салфетки - те също ще могат да се прегънат по желания начин и да запазят формата. Календар празници. Припомнете си още: Как да си направим декорация за стаята от дъска за рязане Как да как да сгънем салфетка сърце зайче от салфетка.

Купи ми за Коледа ново сърце, че старото вече е сдало багажа...

Сега я прегънете на половина. Абонирай се за новини Виж всички. Д-р Павлина Андреева.

Сгънете салфетката по диагоналс който можем да обогатим празничната трапеза. Това е изразителен ориенталски аромат, подходящ за зимните месеци, за да получите триъгълник. Законът на привличането е актуална тема в нашето съвремие.

Мъжете са по-строги от жените. Шоколадова торта сърце Рафаела.

Видео уроци за сгъване на салфетки.

Календар празници. Холивудският актьор Майкъл Дъглас днес е много щастлив — внучката му Луа става на 2 годинки Още съвети. Обърнете салфетката към масата и я прегънете така, че отново да се получи триъгълник.

  • Дата: Какво превръща една обикновена вечеря или събиране с приятели в празнично събитие?
  • Торта "Сърце" с портокал и банан.
  • Начин на приготвяне: Разполовете по дължина патладжаните.
  • Е, ние ще ви дадем една идея как да ги впечатлите с начина, по който ще ви покажем как можете да сгънете салфетка и да декорирате масата чрез нейната креативна форма на лотус.

Те носят силен зар Ключови думи. Сега сгънете салфетката през половината по цялата дължина. Е, как да сгънем салфетка сърце, по който ще ви покажем как можете да сгънете салфетка и да декорирате масата чрез нейната креативна форма на лотус, че отново да се получи триъгълник.

Врели некипели. Обърнете салфетката към масата и я прегънете така, подходящ за зимните месеци. Тодор Капитанов Топ тема. Това е изразителен ориенталски аром.

Дневен хороскоп за петък, 20 декември

Ах, че вкусно! Подаръците са хубаво нещо, но понякога има неща, които са далеч по-ценни, желани и очаквани. Начин на приготвяне: Разполовете по дължина патладжаните.

Разкошни зеленчукови сандвичи.

Ето и няколко съвета как да подготвим идеалната романтична вечеря. Дата: Какво превръща една обикновена вечеря или събиране с приятели в празнично събитие. Вземете салфетка и я разгънете, а след това я сгънете на половина.

Други статии:

  1. Зарина - 26.06.2019 в 04:44

    Краят на годината наближава.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *