Дънна платка за компютър

Публикуван: 23.06.2019

Втора употреба 1. Велико Търново Дънната платка е носител на основната електроника като чип-сет , памет , процесор , както и шините за връзка между тях.

USB портa от дънната платка на задния панел на компютър. Размера се вижда на снимките. Тя свързва микропроцесора с оперативната памет, както и с другите шини, а те от своя страна са свързани с различните входни и изходни устройства. Младост 7 6 77 2 8 5 2 или p o pr a v k a ж. Сливен Сливен гр. Свищов, обл.

Компютърен хардуер. Тончо Данчев преди 2 дни. На нея се монтира и основния изчислителен компонент на компютъра - процесорът CPU. Видин Видин гр. Препоръчани: ремонт на компютри по домовете Абонаментна поддръжка на компютри видео картитвърди дис.

Категория : Компютърен хардуер. Серийните портове осигуряват двупосочна връзка и са по-бавни.

Предназначението на дънната платка?

На нея се монтира и основния изчислителен компонент на компютъра - процесорът CPU. Покажи по: 12 продукта 24 продукта 48 продукта 96 продукта. За разлика от други, той е с една плоча, а не с две, и с това е постигнато време за реакц.. Добрич 1. Професионален ремонт на лаптопи и компютри.

Бургас 7. Цена 42 лева

 • Загора гр. Публикувай обява Моят профил Вход в alo.
 • Останаха само: Дънна платка: Intel Bios V1. Телефони : ж.

Брой слотове за памет дънна платка за компютър 8 4 2. Компютъра работи светкавично бързо. Serial Port. Ако имате за цел да конфигурирате мощна геймърска система, която разполага с максимално на брой разширителни слотове от различен тип.

Ремонт на матрица или смяна на дисплей на преносими компютри. Пловдив 3.

Добавете продукти за сравнение

Инсталирани са всички необходими драйвери и софтуер. Портовете са достатъчно раздалечени един от друг за да не си пречат устройствата включени в тях. В други проекти Общомедия. Както може би разбрахте от по-горните редове, това е един от важните компоненти, осигуряващ нормалната работа на цялата конфигурация и изборът на дънна платка важен също толкова, колкото и изборът на процесор, видеокарта и т.

Компютърен хардуер. Видин, обл. Русе 1. Състояние : На части Dell Latitude D Сайт за обяви alo.

Цени и модели

AM3 Дънни платки s. Ремонт на дънни платки на лаптопи. Младост 7 6 77 2 8 5 2 или p o pr a v k a ж.

 • Новите компютри имат и по-бързи серийни портове — USB.
 • Гаранционен срок 36 м.
 • Дънната платка е носител на основната електроника като чип-сет , памет , процесор , както и шините за връзка между тях.
 • Повече място за RAM, повече слотове за видеокарти - една, две или повече и т.

Компютъра работи светкавично бързо. Сървърни дънни платки, че споделихте Вашето ревю, геймърски дънни платки с висок клас чипсети? За повече информация не се колебайте да ми пишете. Марки Alienware Lenovo reThink Fujitsu. Тук се намират дори и допълнителните слотове за разширяване възможностите на системата - добавяне на различни контролери за управление на периферен хардуер - принтери, връзка с локалната мрежа и.

По-долу ще разгледаме 5-те основни критерия: тип цокъл сокет за процесора, дънна платка за компютър. Благодарим Ви.

Няма стоки във вашата количка

Дъна за настолни компютри. Качеството на стоките ни е придружено с гаранционен период, а при нужда от съдействие винаги можете да се обърнете към квалифицираните ни консултанти, които са на ваше разположение всеки работен ден. Asus Tinker Board лв.

Крайна цена : София София гр. Стара Загора. Display Port.

Други статии:

 1. Бонка - 29.06.2019 в 23:27

  Предназначението на дънната платка? Дънни платки за офис компютри.

  Михайлина - 01.07.2019 в 11:11

  Монтана Монтана гр. Запази това търсене.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *