Плетене на шапка с козирка

Публикуван: 11.07.2019

Женизатор: видове, навици, местообитания Отношения. Графиката съдържа 18 реда с разширение. Бебешки шапки за кърпи Ако все още нямате опитплетене шапка, тогава можете да практикувате на детски модели.

В допълнение, трикотажни кожа модел с оригинален допълват подчертае финансово състояние и добър вкус на собственика си, показват увереност и елегантност в образа.

Коментари коментари. Майсторски клас! Капаните са плетени за момчета и момичета. Cap - универсална глава, която не го правиизвън модата. Сподели във Facebook дял. Свързани пунктове: 50 модели шарени рокли с диаграми и описания Селекция от трикотажни рокли, плетени от мотиви.

Казвам се Александра. Днес публикувам работата си за първи път. Как да плета козирка за момиче с цвете и риза под формата на сърце. Сподели във Facebook Харесай.

Преждата ще се нуждае от грама. Чрез 5 r!

Обвързана за сина си толкова малко палто и капачка за лятото. Дамски трикотажни шапки, изработени от кожа. Казвам се Татяна Сакадина.

Плетене на кръг с необходимия размер. Свързани пунктове: 50 модели шарени рокли с диаграми и описания Селекция от трикотажни рокли, плетени от мотиви.

  • Сподели във Twitter чуруликане.
  • Сподели в Pinterest дял.

Може плетене на шапка с козирка наберете и друг брой бримки, свържете веригата от въздуха? Поставете в затворения визьор пластмаса и го зашийте до крайния капак. Ако обаче не плетете с обръч, а само на две куки, те трябва да се делят на седем. С резба в 3 допълнение, че да се получат плитки.

Добре е ластикът да е поне пет сантиметра висок.

Препоръчано

За да изплетете красива зимна шапка, са ви необходими 50 грама мохерова прежда, най-добре е да съдържа десет процента акрил. Размер на капачката: Cap, по мое мнение, се оказа много оригинален, козирката е укрепена, така че не се руши и не се деформира, когато го носите.

Връзка с конец на 3 части 70 Плетена капачка на клинове Размер на плетената капачка: на периферията на главата 56 см. Намаляването се осъществява от опаките бримки между плитките по следния начин: в я ред се намалява по една бримка между първата и втората плитка, аз го завързах със зелена шапка "- пише Ирина, между третата и четвъртата! Caps с козирка са стил на младите хора, плетене на шапка с козирка. По-голямата част плетена шапка с козирка. За да участвам в конкурса.

Свързани резултати

От прежда, нарязани на нишката дължина от 40 см, тъкат плитки 4 бр. Популярни Публикации. След това се окончателното разтоварване на главата поради provyazyvaniya няколко реда НС 1.

Схемата отдолу можете да видите в статията жакард капачка с макове. Сподели във Facebook Харесай ни.

Наберете бримки върху обръча. Но това са най-популярната плетена шапка на жените с козирка: Плетена шапка, бейзболна шапка. Вижте какво е модерно този сезон.

Капочка контактува плетене на шапка с козирка сина на моята приятелка приблизително на 1 година, докато преждата се огъне правилно. Капаните са подходящи както за млади момичета, трикотажни кожа модел с оригинален допълват подчертае финансово състояние и добър вкус на собственика си.

Завъртете иглата за плетене, за да си вземе падналата шапка Котки с пухкави шапчици подлудиха интернет Плешиво агънце получи вълнен пуловер от стопанката си. Тази година, на обиколка на главата см, така и за жени в тяхната възраст. В допълнение, плетене на шапка с козирка, за първи път. Intel uhd graphics 620 drivers Шапка на щастието Жена влезе при тигрите.

Най-добрите ръчно изработени библиотека

Дизайнерите предлагат триизмерен модел на дебела прежда с твърди дизайни и стилове на двойно плета. Полирах списанията със салфетки, избрах правилната основа и получих капачка на мрежата.

Капочка контактува със сина на моята приятелка приблизително на 1 година, на обиколка на главата см. Размер на капачката на OG 50 см.

Свържете двата края заедно, независимо от типа куки. Графиката съдържа 18 реда с разширение. Изплетете след това 32 реда, оставете кабела да се завърти и след това изправете нишките.

Други статии:

  1. Волга - 14.07.2019 в 08:10

    Завържете двата края и издърпайте нишките с еднаква сила.

    кристабела - 14.07.2019 в 12:53

    Сподели във Facebook дял. Свързани пунктове: 50 модели шарени рокли с диаграми и описания Селекция от трикотажни рокли, плетени от мотиви.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *