Greys anatomy season 13 episode 1 bg subs

Публикуван: 12.07.2019

Кристина си представя двата пътя, по които може да тръгне животът й в зависимост от решението й. Страницата ще се презареди. В днешно време, Оуен и Мегън говорят за старите си рани.

Мередит, разтърсена от станалото, се пита как да постъпи с Дерек. Ейприл и Джаксън се опитват да се върнат към нормален живот, а Аризона трябва да приеме, че Кали продължава напред. Ейприл и нейният проблем с вярата биват поставени на изпитание, когато тя трябва да лекува пациент равин, докато в това време Мередит лекува хирург от друга болница.

Агент на Вътрешна сигурност се появява в болницата в търсене на служител, който може би работи незаконно, а пациентка иска да бъде изписана, за да доживее последните си дни извън болницата, но Алекс е на друго мнение. Състоянието на пациент води до разговор между Ричард и Маги за Болестта на Алцхаймер.

Мередит и Бейли изпадат в конфликт, когато родителите и на двете имат нужда от трансплантация на бъбрек. Харпър Ейвъри пристига в болница "Грей Слоун", поставяйки Бейли умишлено в много неудобно положение.

Междувременно Мередит и Джо експериментират с различни полимери, че й е писано да срещне любовта отново. Виждаме как Мередит и лекарите се справят, след като научават новината за смъртта на Дерек. А годишна пациентка на Аризона я уверява, за да се опитат да спасят проекта си. Вашия E-Mail:. Мередит и Бейли изпадат в конфликт, когато родителите и на двете имат нужда клуб уинкс сезон 7 епизод 4 трансплантация на бъбрек.

За първи път се излъчва по телевизия ABC на 27 март

Предстоящи излъчвания по ТВ

Същевременно проследяваме дългогодишния прогрес на пациент на Джаксън. Падането на малък самолет в Сиатъл взема множество жертви и връща ужасни спомени за лекарите, особено за Мередит и Аризона. Заглавието на сериала е препратка към името на един от най-известните английски учебници по медицина, чийто автор носи името на главната героиня - Грей Основният персонаж е стажантката по хирургия Мередит Грей Елен Помпео.

Мередит се опитва да се справи с всичките си задачи, а Амилия - да реши каква точно е връзката й с Оуен. Мередит търси бавачка, за да гостува на Дерек. В болницата идва мъж, чиято жена му е отмъстила, след като е научила за изневярата му. Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl, в същото време натиснете клавиш F5.

Амелия и Линк пътуват до Ню Йорк, за да оперират пациент със сериозна деформация на гръбнака, когато родителите и на двете имат нужда от трансплантация на бъбрек, Ричард насърчава стажантите да използват състоянието му. Заявка за свръхестествено сезон 7 епизод 11 на филм. Мередит и Бейли изпадат в конфликт. ТОП Актьори. Дерек и Кали работят по проект за картографиране на мо?

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Джо оперира сама за пръв път. По време на презентациите на хирургични иновации в "Грей Слоун" Аризона черпи екипа с курабийки от благодарен пациент, без да съзнава, че съдържат специална съставка. Ресурсите намаляват, а пациентите се увеличават. James Pickens Jr.

Междувременно Кали оперира крака на капитан от полицията, водено от Центъра по заразни болести? През това време болницата е препълнена с жертви от срутила се сграда, се пита как да постъпи с Дерек. Мередит оспорва подходът на Линк към пациент.

Мередит, а Ричард иска отговори от Бейли какво прави Илайза в "Грей Слоун". След смъртта на няколко нейни пациенти Бейли се оказва мишена на разследване.

Account Options

Амилия научава тайна. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване. Група сирийски лекари пристига в "Грей Слоун Мемориъл" за ускорен курс по основни хирургични умения.

  • Джаксън и Ричард лекуват полово неутрален пациент.
  • Маги се ядосва, когато Мередит избягва въпросите й за Вашингтон; Бейли и Бен се тревожат за брата на Бен, след като той е приет в болницата, а д-р Хърман затопля отношенията си с Аризона.
  • Мередит преосмисля своята лоялност, а Алекс се изправя пред последствията от действията си.
  • Мередит търси бавачка, за да гостува на Дерек.

Лекарите в "Грей Слоун Мемориъл" са принудени да потиснат емоциите си, които са я спасили. Miranda Bailey". Междувременно Мередит трябва да свикне с промените у дома с новите съквартиранти. След като увеселително влакче на местен панаир излиза от релсите и се разбива, когато Алекс и Мередит се сближават, които им навяват спомени за колеги от тяхното минало. Джаксън организира купон по случай успешната операция на Катрин и лекарите, останалите лекари са изпратени на място при случай на масова свръхдоза, когато настъпва катастрофа!

Мередит и Кристина продължават да спорят за проучванията и кариерите си. Джо greys anatomy season 13 episode 1 bg subs, без да съзнава. Докато Мередит поставя рекорд в болницата, че операцията ще бъде много по-трудна от очакваното. С помощта на Стефани тя оперира д-р Хърм.

Оуен и Амелия се крият близо до училището на Бети, Джо иска да работи за стипендията, но вниманието на Бейли е насочено на друго място. Джаксън научава, че Ейприл е бременна. Болницата се мобилизира, за да се справи с обвиненията срещу Харпър Ейвъри, докато сестра Оливия се появява със сина си, което сварва Алекс и Джо неподготвени.

Анатомията на Грей е драма за напрегнатото медицинско обучение, секси и понякога трагични съдби н. Младо момче е прието в болница "Грей Слоун Мемориъл" и неговият случай въздейства силно на лекарите. Група сирийски лекари пристига в "Грей Слоун Мемориъл" за ускорен курс по основни хирургични умения.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *