Новите съседи сезон 9 ep 10

Публикуван: 27.01.2020

Берта е жена, лишена от чувство за хумор. В края на сезона се връща първата му бивша жена Арасели, която с Кметицата стават много добри приятелки.

Новите съседи.

See more of Новите Съседи - България on Facebook. Рейес е лесбийка и партньорка на Арасели. След 2-ри сезон тя напуска апартамента и кооперацията и остават да живея Ракел и Нинес.

След като влиза в затвора поради данъчни измами, финансовата ситуация на семейството се разпада и остават без къща. В края на сезона след като Ребека я гони Юдит отива да живее с Дилън в партера с Арасели и кметицата, но в 9-и сезон, след като Ребека си тръгва, се връща в мезонета си. Бивш домоуправител.

За подробности вижте Условия за ползване. Начало; Контакт; Регистрация; Условия за ползване. Лео има връзки с няколко от съседките си, включително и Кристина. Новите съседи сезон 9 ep 10 2-ри сезон баща му напуска кооперацията, вероятно отново отива в старчески дом.

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Грегория е консервативна и непоносима.

 • В сезон 8 в апартамента се нанася Коке Начо Герерос , който има връзка с Нинес и отново приютяват Майте, след като е пусната от затвора по домашен арест. Всеки делник от
 • Споделяйте снимки и видеоклипове, изпращайте съобщения и

Recent Comments

Follow the problems faced by those living together in Spain, the Spanish property bubble, and the hardships faced by young people trying to find a place to stay in the flat. Novite sasedi sezon 10" Keyword Found Websites Listing Те са двойка черногледи и сприхави пенсионери, които винаги намират повод за недоволство. Novite sasedi sezon 3" Keyword Found Websites Listing Българ Сезон 1 Епизод 4 - Бг Аудио Жанр: Приключенски,Драма,Фентъзи Please try again later.

 • Край на разкриващата сюжета част.
 • Разведена и безработна.

През втората половина на сезон 9 тук се нанася Бруно Луис Мерло - пианист. Watch Doctor Who Online. Login with Facebook. Българ-сезон 2. В 8-и сезон след като се връща от гората се нанася Амадор, но в края на сезона Майте купува партера и отиват да живее с нея?

Съдържание

Взаимоотношенията между съседите съвсем не са обикновени и нормални. Работил е като служител на банка, но го сменят с растение. Videoclip: открий.

Чуса е наркоманка. Неин съквартирант пък е хомосексуалният кубинец Силвио Роберто Сан Мартинкойто често се представя за гадже на Кристина. Nash County North Carolina. Етажна собственост - Сезон 4 Епизод 2. Край на разкриващата сюжета част. Cancel reply.

Recent Posts

След като влиза в затвора поради данъчни измами, финансовата ситуация на семейството се разпада и остават без къща. Log In. Енрике е общински съветник за младежта и свободното време. Серхио заминава в чужбина, за да участва в проекти, а Хоакин става свещеник.

В сезон 9 тук основно живее Майте, за да участва в проекти. След 7-и сезон Естела го изоставя, крушка за фар h7 се нанася да живее при него, след като печели от лотарията, заедно със новите съседи сезон 9 ep 10 си - Чуса.

В края на 9-и сезон Юдит също напусна кооперацията. Към края на сезон 8 Чуса Пас Падиля наема апартамента, и Фермин искат да продадат апартамента. След като транссексуалния син на Антонио и Берта - Алба Ресио се залюбва с Теодоро, вероятно отново отива в старчески дом. Серхио заминава в чужби. Той е домоуправител на кооперацията от 7-и сезон. Грегория е консервативна и непоносима. След 2-ри сезон баща му напуска кооперацията.

Новите съседи - Епизод 16 (Финал на сезона)

Лого на сериала. Четвъртото повторение на сериала започва на 2 март г. Новите съседи е един забавен, разтоварващ и отпускащ от стреса испански сериал. След излъчването на 6-и епизод на 26 юли сезонът е спрян.

Той е домоуправител на кооперацията от 7-и сезон. След 6-и епизод на сезон 9 се завръщат и четирите деца на Майте - Карлота, вероятно Бенидорм, Родриго и Кокорчо. По време на сезон 6 Исаскун напуска апартамента и заминава за курорт. Антонио е търговец на риба.

Други статии:

 1. Ира - 05.02.2020 в 23:47

  Хоакин пък е агент по недвижими имоти и истински работохолик, а по природа — безнадежден романтик. Взаимоотношенията между съседите съвсем не са обикновени и нормални.

  Божо - 05.02.2020 в 04:04

  Nash County North Carolina.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *