Shofiorski kursove b plovdiv

Публикуван: 13.07.2019

Коментари Мнения и препоръки. Шофьорският курс започва с кормуване на учебна площадка. Кормуване — само след успешно взимане на теоритчнатата част; в присъствието на изпитващ и инструктор, на автомобила, на който сте се обучавали; времетраенето е по преценка на изпитващия, нормално около мин.

Часовете по наредба 37 за условията и реда за обучение на кандидатите за придобиване на правоспособност за управление на МПС са 31уч.

Избирайки Чапаров Авто за шофьорски курс Пловдив ще получите: Консултации при започване на курса. Само обяви със снимка. Сайтът www. Цена Всички. Изградили сме традиции и име, което е запазена марка за професионализъм и високо качество на обслужване на нашите клиенти.

Сайт за обяви alo. Шофьорски курсове и опреснителни часове за кат. Шофьорският курс започва с кормуване на учебна площадка. Запази това търсене. Свържи се с мен FaceBook.

Качествено обучение на изгодна цена. В , както и опреснителни часове за вече притежателите на шофьорска книжка, но имащи нужда от припомняне и усъвъ..

Шофьорски курсове Пловдив категория В Диян Панев гр. В нашата лаборатория основен приоритет е индивидуалния подход, личното, ч.. С шофьорският курс категория "В", ние ще Ви обучим как да шофирате, спазвайки Закона за движение по пътищата.

Специална цена при групово записване на двама и повече курсисти. Заключителният етап от шофьорския курс се състои в управление на автомобила в условията на сложното и интензивно движение в град Пловдив. Зареди от запазени. Опреснителни часове-гр. Обучението по време на шофьорския курс от категория В се провежда в два етапа, shofiorski kursove b plovdiv, които включват теоретическа и практическа подготовка на курсиста.

Гр. Пловдив

Ние Ви предлагаме разсрочено плащане без оскъпяване. Начални дати за курс:. След завършване на курса, курсистите имат 1 седмица за подготовка за вътрешен теоретичен изпит по листовки, а изпитът пред ДАИ се провежда само след успешно преминат вътрешен теоретичен изпит.

Ще Ви предложим индивидуален график за шофьорския курс от категория В, които се провеждат в различни дни: Теория - решават се общо 45 въпроса; минималният брой точки е 87, съобразен окачен таван баня цени Вашите ежедневни ангажименти на работното място. Самият изпит е разделен на, shofiorski kursove b plovdiv. Прочетете това:. Управлението на моторно превозно средство е сериозно предизвикателство за всеки водач.

5доп.часа = 100лв.

Да, за да карате шофьорските курсове и да се явите на изпит не е необходимо да сте пълнолетен. В общия случай ще получите документи, удостоверяващи взетия изпит, които трябва да подадете със Заявление издаване на Удостоверение за водач на МПС.

За по-подробна информация трябва да се консултирате с инструктура си. Обучение на съвременен автомобил.

 • Благодарим Ви приятели, за удоволстви..
 • Автомобили, чиято максимално допустима маса не надвишава кг.
 • Материалите са достъпни за ползване в рамките на учебния кабинет!
 • Диян Панев организира и провежда шофьорски..

Възможност за вземане на допълнителни часове по желание на курсиста. Населено място Всички. Цената на часовете е 20 лева за учебен час. Сайтът www. За по-подробна информация трябва да се консултирате с инструктура си. Крайна цена, коректно отношение! Нашите успехи:.

Извършваме обучение и на английски език!

Все пак има минимална възрастова граница- 17 год. Често задавани въпроси! Шофьорски курсове Пловдив категория В Диян Панев гр. Изпитът по кормуване представлява шофиране в градски условия с продължителност не по-малка от 25 минути и не-повече от 35 минути.

Необходими документи за записване на шофьорски курс Пловдив. Само обяви със снимка. Сайт за обяви alo.

Други статии:

 1. Тинко - 17.07.2019 в 15:02

  Само обяви със снимка.

  Дида - 23.07.2019 в 17:10

  Шофирате в свободното си време, часовете започват от района на Сточна или централна гара Пловдив, или от село Маноле за манолци.

  Аниел - 22.07.2019 в 19:18

  Курса е лева, крайна цена, заедно с изпитите, данъците и таксите.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *