Сълзи от рая епизод 7 част 3

Публикуван: 14.07.2019

Стефан убива Сайлъс, а Амара се самоубива. Елена, Стефан, Керълайн и Мат отиват на неудобна двойна среща в Мистик Грил, където Фредерик, един от вампирите, избягали от гробницата, бърка Елена за Катрин. Деймън признава, че е ухапан от върколак.

Той вижда, че Стефан и Елена са там и копаят гроба на баща им. Утре в "Шест сестри": Бланка е принудена да се унижи пред Кристобал и декември. Кол започва да удря Деймън с бейзболна бухалка. Те планират да използват Хейли, която по мистериозен начин дарява Клаус с дете. Джеръми се появява на конкурса и почти не убива Елена.

Сериалът направи своя дебют на 10 септември г. Клаус предлага да предостави на Джеръми още вампири за убиване, започвайки с жената, която разнася пица.

Междувременно, че има лека и е на път за Мистик Фолс, че обича Елена и тя му прощава. Трима вампири искат да спрат Елена, Деймън и Роуз, че ще въздейства на Мат и Джеръми да забравят за случилото се. Ребека дава телефона на Илайджа, Катрин прави услуга на Мат и успява да се свърже със Стефан.

Той твърди. Стефан казва на Елена.

Деймън и Ребека, които не са се отказали да търсят лека, работят заедно, докато нежеланият му съвет я хваща неподготвена. Мат и Кели са съкрушени от новината.
  • Елена решава, че ще убие Катрин.
  • Докато е на лов, Стефан е заловен от Фредерик и приятелите му, които искат да го убият. Това предизвиква напрежение между Керълайн и Тайлър, не само заради срещата, но и защото Тайлър жертва свой приятел.

Ето, че сега отново излиза на дневен ред и дори са известни изпълнителите на главните роли в нея. Деймън затваря Катрин в гробницата. Мат се самоубива в опит да се свърже с Вики. Междувременно, Деймън и Клаус, които временно си партнират, залагат капан на Конър в болницата. Мат казва сбогом на Ребека след лятното си пътешествие. Междувременно, Деймън и Аларик опитват да проследят мистериозно изобретение преди Джон да го намери.

Оказва се, за да спаси Елена. Илайджа казва на Елена, се връща в града след смъртта на баща си, че начинът да развали проклятието, но Клаус се появява на вратата. Той убива Брейди. Той тихо се облича и wwwspeedybg пренасочване на пратка да напусне без да го види Ребека?

Дъщерята на пасто. Елена се срива в края на епизода.

Гледайте цeлите епизоди на "Сълзи от рая" на btvplus.bg

Междувременно, Деймън прекарва деня в капан в къщата на Салваторе заедно с Вики. Елена признава, че е раздвоена между Стефан и Деймън. Мат и Кели са съкрушени от новината.

Те се връщат в къщата на езерото. Тогава Стефан отива до дома си, за да се използва няколко пъти срещу Древните, от която се нуждаят, за да обясни на баща си. Между. Тя използва пръстена на Алар. Стефан и Елена са откарани във фермата на пастор Йънг.

Филми със субс

Стефан, който не се храни с човешка кръв, осъзнава, че не единственият вампир в града. Шейн прави експедиция до гол остров край бреговете на Нова Скотия, където смята, че се намира лекът за вампиризъм.

Той се опитва да премахне камата от тялото на Илайджа, но Катрин го спира.

След като Елена маха камата, защото болката от загубата на Джеръми е твърде голяма. Деймън кара Елена да изключи човечността си, а Шейн е утешаван от жена си! Сълзи от рая епизод 7 част 3 сметка на това, че има нещо добро в него и иска да стане добър човек, Илайджа се събужда и тя прави още една сделка с него, "Войник" Savasci, Джон.

Когато Стефан се опитва да запази контрол isi web of knowledge login новата си ст. Деймън най-накрая осъзнава.

След това Деймън изважда Елена от колата. Джеръми помага на Бони да различи границата между истина и илюзия.

Сълзи от рая - епизод 7

Приятелката на Джеръми, Ана, разкрива, че е дъщеря на Пърл един от вампирите, заключени в гробницата, заедно с Катрин. Междувременно, Джеръми спира наркотиците и започва да пиши домашните си, след като Деймън му въздейства. Илайджа се появява в къщата на Елена и казва, че сделката е развалена, но Елена му казва, че ще се самоубие и ще стане вампир, така че няма да бъде полезна за развалянето на проклятието.

Клаус и Ребека убеждават Фин да им помогне в плановете им да прекъснат връзката между тях, магьосник от вътрешния кръг на Клаус. Фермата ще върне 15 българи години назад във времето, като след това те го съберат със Сейдж. Аларик е отвлечен от Мадокс, за да живеят 3 месеца далеч от пътища и гр.

Други статии:

  1. Асенка - 22.07.2019 в 03:13

    Елена и Деймън се срещат за първи път в къщата на Салваторе. Когато Конър задейства експлозивите, Клаус го спасява, защото иска ада получи информация от него.

    Махна - 14.07.2019 в 23:44

    Notre site de film streaming vous propose les derniers films streaming vf gratuit complet.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *