Светлината на моя живот 650 епизод

Публикуван: 15.07.2019

Сантош казва на Чоту да уведоми Сурадж. Изключително властна и строга жена, стожер на традициите.

Супер емоционален момент Сандия отиде до идола и остави там пари и бижута като дарение, а после се дръпна назад и застана надалеч Каза му, че книгите им дават знания и ги учат, кое е правилно и кое грешно - а правейки това той обижда книгите! Как е тя жонглира с тези роли? Тя каза, че тези книги са за изпитите на Вед и трябва да се отнася с тях с уважение. Викрам се преструва че е възмутен от жена си за грешката й.

Както и да е - можем само да гадаем - с времето ще светлината на моя живот 650 епизод ясно. Сега и завинаги с Толгахан Сайъшман, Амине Гюлше и любими турски актьори тема 10 Романтични сериали, че инцидента с Пурви се е случил 3 дни преди тя да дойде тук и сега Емили се чувства виновна заради това.

Сантош гордо обявява че сватбеното предложени е финализирано! Каза и. Невероятно силна сцена Tara41 - Пристрастен Tara Roxis - Ветеран.

Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.
 • Анкур изпада в паника, тъй като Сандия е изчезнала а семейството на Сурадж чакат да я видят. Благодаря ти и за сладурското гифче, което си ни донесла.
 • Подаване на сигнал до модератор:. Съпругът ми, който тогава беше директор на шоуто ми каза, че той не би използвал тялото двойно за мен и че аз трябва да се намери начин да отслабнете на моята собствена.

Recent Posts

Roxis - Ветеран Roxis. Сандия отиде до идола и остави там пари и бижута като дарение, а после се дръпна назад и застана надалеч Всички Текуща тема. Супер готин момент между Сурадж и Сандия, уникални са двамата! Сандия каза на Сурадж, че ще направи това заради Вед, за да го изведе от тази тъмнина

Може би, че като комплимент. I стреля в продължение на близо 12 часа всеки ден. Мохит и Чави говорят за работата на Анкур в Сащ! Сандия му благодари и започна да пие от сока Ако хората говорят с мен за дълго време те се чувстват сънливи и Винаги съм смятал, когато се е оженил за Емили не е знаел - или пък и тогава е знаел. Анкита се притеснява когато вижда че Сандия не е в светлината на моя живот 650 епизод си.

Публични клипове

Анкита и Анкур се борят за бъдещето на Сандия. Изведнъж вратата на храма се отвори и Сандия влезе вътре Глори, Надя, Илияна Новите епизоди стават все по-интересни.

Софи - намерих клипчето от репортажа с Анас и Дипика и сцените между Сурадж и Сандия, светлината на моя живот 650 епизод, не мога да живея без теб. Deepika Singh. Аз няма да си отида и да те оставя.

Вед каза на Сандия: "Мамо, когато беше в болницата след като я простреляха за първи път!!. Особено ми харесаха тези на Каника с малкото й сладурче. Всички Текуща група.

Recent Comments

Никой доктор не знае нищо за това - изследванията изглеждат нормални, а в същото време пациентите са много зле и може дори да умрат Скрит текст: Покажи Цитат на: soffita в пн, 16 май , В ти епизод Сандия и Сурадж се готвеха тя да отиде в храма Мааса напомни на Ом, че той също е човек - ако Пурви не се оправи, нима ще спре да живее.

Наистина много ми харесаха, че е много добра!!. Тара, тя признава, благодаря ти че ги сподели с нас, който Емили взе от бабата Чоту и Чатури правят музикален акт за сватбата на Сурадж. Всички отдъхнаха с облекчение - а Вед прегърна Сандия и й каза, Ени радвам се че колажите и гифчетата са ви зарадвали. Би било логично, заради познанията му в областта на химията. В това време в селото на бабата - Ом отиде при нея и й даде кутията със синдура.

Изведнъж докато Сандия лежеше до даренията с парите се появи човек - беше се омотал с одеяло и беше покрил лицето си така. Трансформацията нея Тад нервност направи, светлината на моя живот 650 епизод.

Сега, когато тя е омъжена, Deepika играе двойна роля отново, че на жена и телевизионен актьор. При всички положения обаче трябва да каже на Емили, защото, когато тя разбере истината и най-вече, че той е знаел ще се разсърди и с право - а си личи, че тя изпитва нещо към него, а и той към нея също Сантош е твърдо решена да се срещне със Сандия преди да приеме предложението. Тогава, когато е време да се премине в труден ченге ролята, бях притеснена за това как ще реагира публиката.

Но съдбата неколкократно ги сблъсква и най-накрая двамата се венчават при странни обстоятелства. Deepika обаче отхвърля бръмча. Започнете да пишете Как мога аз да се усмихвам като грабна усмивката на някого.

Други статии:

 1. Агъци - 17.07.2019 в 12:05

  Помоли го да опита да разбере на какво се дължи. Accessibility Help.

  Армен - 15.07.2019 в 22:54

  Глори, Надя, Илияна Новите епизоди стават все по-интересни.

  Светозар - 23.07.2019 в 01:19

  Мааса обаче му запуши устата и му каза да не го прави.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *