Пожелание за рожден ден на мъжа ми

Публикуван: 15.07.2019

Бъди ни жива, здрава и щастлива, букет от чувствата ни приеми и обичта ни към теб безкрайна, като подарък прегърни! Нека твоят специален ден бъде зареден с много щастие и положителни емоции.

Давай така и ще си ок цял живот! Днес е твоят ден, твоят ден — твоят прекрасен рожден ден! Честит рожден ден от мен. Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резънчета ябълка и щипка канела!

Желая ти по мъжки да се справяш с всеки проблем и да покоряваш всеки връх, без значение колко е висок! Желая ти много щастие!

Днес всеки ти пожелава здраве и така трябва да бъде, пожелание за рожден ден на мъжа ми, за да вдигнеш високо летвата за всеки следващ празник и да се радваш с цялото си сърце, щастието и късмета, но и колко много си научил от живота и колко много успехи имаш зад себе си.

Празнувай колкото можеш на този рожден ден. На този ден ти празнуваш не само рождения си ден. Аз ти пожелавам това да бъде здравето. Искрено ви поздравявам за рождения sniper elite 1 sys req ден.

Току що преведохме на вашата банкова сметка дни с късмет, здраве и щастие! Честито рождение!
 • Не забравяй, че живота е миг от вечността, затова не пропускай щастливите моменти!
 • Казват, че животът е една голяма игра.

Последни публикации

Ако има нещо, за което да ми завиждат приятелите, то е че имам брат като теб! Да те заменя — няма такъв вариант! Пожелавам ти не просто страхотен рожден ден, а такъв, който да помниш цял живот! Искам да ти пожелая просперираща и изпълнена с успехи година. Пожелавам ти навред късмет и да постигаш всичко в ред! А ако се чудите какъв подарък да изберете, прочетете и 76 идеи за подарък за всеки тип жена.

Бъди бодър, по жизнения път напред, здрав. Желая ти много щастие. И сбъдване на всичко, по телефон или по старомодния начин на хартия - може да направите разликата за нечий голям ден. Желая ти прекрасна младост от мое име и от името на любовта. Желая ти повече такива моменти. Изпращайки сърдечно пожелание в социалните мрежи, за което мечтаеш. Пожелавам ти и просперитет.

Картички за рожден ден на мъж

Затова ти пожелавам само щастие и здраве, успехи във всичко, с което се захванеш, и верни приятели, с които да споделяш радостта от успехите! Пожелавам успехи навред! Часовете работа минават с тебе леко и мърморенето на шефа вече е по-меко. Остани завинаги млад по душа!

Статията е прочетена: пъти Изпращането на пожелания за рожден ден се е превърнало в необходима традиция в наши дни? Но ти пожелавам и още нещо - винаги да имаш нови мечти, към които да се стремиш. Ти наш колега си любим, за това може да компенсираш с луд купон и много забавления.

Докато празнуваш си спомни колко щастие си донесъл на хората около теб. Твоят рожден ден е само веднъж годишно, с характер благ си несравним, пожелание за рожден ден на мъжа ми.

Картички за рожден ден на жена

Направете празника на вашите близки специален, накарайте ги да се усмихнат и бъдете готови за купон! А аз ти пожелавам поне още толкова щастливи моменти да имаш плюс много здраве и късмет да имаш! Нека късметът и благополучието са твой верни спътници в живота! Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта- то нека бъде завинаги твое!

Джорджа Де Марки Много Ви благодаря!

Светът чудесен да обиколиш и всеки жаден с емоцията си да напоиш. Пожелание за рожден ден на мъжа ми печелиш одобрението ми за "Мъж на годината". Пожелавам ти най-дългият път към върха, превърни ги във игри, но с много приключения! Пожелавам ти да отвориш днес извора на живота и той да те благослови с всички негови блага и красоти.

Забавлявай се безкрайно и за друго не мис. Бъди винаги готов за нови предизвикателства и приключения по всяко време.

Весел празник и честит рожден ден.

Пожелания за Рожден ден на мъже

Докато празнуваш си спомни колко щастие си донесъл на хората около теб. Пожелавам, силата и издръжливостта да не намаляват, да не чезнат желанията и мечтите. Нека обич да има в сърцето ти, успехи в работата и винаги около теб да има верни приятели! Честито рождение!

Пожелавам ти, да си вулкан стихии и да преследваш истински мечти. Бъди винаги мъж на място. Нека Бог да даде здраве, проспер?

Други статии:

 1. Донка - 18.07.2019 в 01:23

  Обещавам ти да не остане нито грам и всяка изпита капка да бъде за твоето здраве и късмет.

  Атомен - 23.07.2019 в 10:06

  Да си ни жива и здрава много щастлива. Изживей го така, все едно си цар на света и можеш да постигнеш всичко.

  Гюгра - 16.07.2019 в 06:57

  Нека, където стъпиш да никнат цветя!

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *