Национален парк златни пясъци

Публикуван: 28.02.2020

Парков район Вихрен - Пирин 1 31 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта Запазени са отделни фрагменти по стените и едно цветно копие на стенопис от олтара, направено през те години на 20 век.

Нощувка на база All Inclusive, плюс релакс зона 41 бр. E-mail бюлетин. Апартамент за почивка - От първата група най-често се срещат насаждения на черен бор , кипарис и кедър , а от втората на салкъм.

Цяла България.

Празничен куверт с меню, напитки и програма нова оферта Оферта от Grabo. През г. Най-често срещаните видове защитени птици са голям синигеробикнов. Паркът е дълъг 9,2км. Семеен хотел "Сънрайз".

Област Варна. Категории : Природни паркове в България Паркове във Варна. Средната надморска височина е m.
  • Национален историко-археологически резерват "Мадара" 17 преглеждания за последните 30 дни 14 14 снимки за обекта
  • Следва ново разширение през г. Туристическа карта на ПП "Златни пясъци".

Плаж при комплекс "Ривиера" - Златни пясъци 1. Установени са 50 вида водорасли. Лятото е топло и предимно слънчево. Обикновено са с издънков произход и заемат главно каменисти и по-сухи места. Нощувка на база All Inclusive за двама, плюс басейн и сауна 39 бр. Лианите са представени от бръшлян , повет , скрипка , гърбач и др.

Парков район Каменица - Пирин 27 преглеждания за последните 30 дни 1 1 снимка за обекта Не трябва да е еднакво или сходно с вече добавените видеа към обекта. Обхваща част от склоновете на Франгенското плато, национален парк златни пясъци. Защитени територии в България. Категории : Природни паркове в България Паркове във Варна.

Оферти за хапване наблизо

В тях са представени почти всички видове характерни за района и се срещат дъвесни популации на възраст над години. Област Добрич гр. Тогава с постановление на Министерството на земеделието и държавните имоти част от държавната гора Хачука с площ от 2,4кв км е обявена за народен парк "Златни пясъци".

Установени са 50 вида водорасли. Видовото разнообразие е по-голямо от това в екосистемите от лонгозен тип. Плаж при комплекс "Ривиера" - Златни пясъци 1. Парков район Трите Реки - Пирин 35 преглеждания за последните 30 дни 1 1 снимка за обекта Обхваща част от склоновете на Франгенското плато.

Сред бозайниците се открояват 10 вида прилепи,национален парк златни пясъци.

Природен парк “Златни пясъци”

Нощувка на база All Inclusive за двама, плюс басейн и сауна 39 бр. Празничен куверт с меню, напитки и програма нова оферта Оферта от Grabo. Още за обекта:. Основната му цел е запазване и защита на ценни растителни и животински съобщества и характерни ландшафти.

За удобство на посетителите са оформени кътове за отдих с декоративна растителност, а средната надморска височина е м, чешми и погледни площадки, беседки. Парков район Баюви Дупки - Пирин 20 преглеждания за последните 30 дни 1 1 снимка за национален парк златни пясъци Най-високата точка е м. Било е хубаво. Влечугите са представени от различни видове костенурки. По протежението им са разположени кътове за отдих.

Той обхваща площ от 13,2кв км. През г. Последни коментари?

Търсене на обект

Амфитеатър - к. Национален историко-археологически резерват "Мадара" 17 преглеждания за последните 30 дни 14 14 снимки за обекта Характеризира се с прохладна пролет, топло лято, топла и продължителна есен, мека зима с незначителни снеговалежи. Добавяне на видео за обект.

Природният парк обгражда курортния комплекс Златни пясъци? Преобладават участаците с височина между и m. Сподели този обект:. Предложи обект.

Други статии:

  1. Правдолюб - 06.03.2020 в 03:41

    В тях са представени почти всички видове характерни за района и се срещат дъвесни популации на възраст над години. Добави в любими Искам да го посетя Бил съм тук Качи видео за обекта Докладвай нередност.

    Бегония - 02.03.2020 в 20:11

    Релеф "Бели брегове".

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *