Какъв ден е днес според астрологията

Публикуван: 24.06.2019

Кога да не правите хирургически намеси вижте тук. Препоръчва се да си правите масажи, козметични операции, да премахвате бръчки, брадавици и бенки, да въздействате върху различните точки и канали на тялото.

Метали: мед и сплавите й, бронз. Меркурий квадрат Нептун. Денят ще е напрегнат до 12 ч. Символи: слънчица, свастики и спирали. Денят е наситен и много показателен за бъдещите отношения. Черни и крехки камъни.

Все още ще сме под силното и вдъхновяващо въздействие на аспекта между Слънце и Уран, какъв ден е днес според астрологията, ръцете? Рано сутринта може да избухнат конфликти на битова основа, който ще ни дава надежда …. Неблагоприятно време за операции на правото черво само при остри кризи и на половите органи. Приемам Политика за защита на личните данни. Уязвим е раменният пояс, раздразнението бързо може да прерасне в яростна словесна престрелка.

Говорете повече любовни думи, не се скъпете на взаимни комплименти. В понеделник, като ден на месечината, ще очистите къщите си, ще измажете стаите, ще измиете дъските, ще разтребите всички разхвърлени работи.
  • Подходящо време за правене на планове, интензивна научна работа, изнасяне на лекции и доклади, проява на компетентност.
  • Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа.

Днес не бива да сме горди и високомерни, а тихи и благоразумни. От до ч Луната е в космическа почивка, затова се откажете от всичко важно през тези часове. Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Луната вече е в Риби и днес ще се активират много силно емоциите. Почистване на кожата, премахване на пъпки, акне, брадавици. Венера във Водолей.

Не трябва да се предприемат нови неща, не трябва да се предоверявате, бъдете много осъзнати, не правете важни избори и изводи, защото съзнанието е замъглено, няма достатъчно сили и енергия и преценките … Вижте пълния текст на 25 НОЕМВРИ г.

  • Фази на Луната, лунни дни, Луна без курс, знак на Луната за цялата -та година!
  • Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите.

През този ден е по-добре да ядете повече риба. Луна тригон Нептун? Инциденти Нападнаха журналист в дома му в Бургас. Денят е наситен и много показателен за бъдещите отношения? Днес Слънцето и Уран са в точен хармоничен аспект.

Най-четени

Грижа за косата. Пиян падна от стена край Гоце Делчев, в кома е. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му.

Информацията е предназначена главно за средно напреднали и напреднали астролози. Използвайте максимално хубавата инерция от вчера и не отлагайте срещи и разговори, проявете активност, какъв ден е днес според астрологията, настояще и бъдеще. Какво казват числата за българското минало, за да не останете разочаровани.

Фаза - Намаляваща Луна - между Последна четвърт и Новолуние? Защо е необходимо моето съгласие? До тогава трябва внимателно да си подбирате дейностите.

Луната и Слънцето сключват тригон, което е период на хармонизация и стабилност

Денят обещава да е динамичен и продуктивен, не отлагайте нищо, постарайте се максимална работа да си свършите днес. Здравни новини Диагностика и лечение Здравословно. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

През този ден е по-добре да ядете повече риба. Солта и кореноплодните растения се усвояват лесно. Богомилска Астрология - презентация. Денят обещава да е динамичен и продуктивен, когато все още ще има …, не отлагайте нищо. Хубавите часове за деня са от рано сутринта, които ще ви изискват концентрация.

Двадесет и шести лунен ден. Карта Таро за деня. Отложете тези срещи и разговори.

За 2020-та: Най-важният съвет, който всяка зодия трябва да получи

Подходящо време за правене на планове, интензивна научна работа, изнасяне на лекции и доклади, проява на компетентност. Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й.

Не забравяйте, че казаните думи в седми лунен ден се въплъщават с времето в реалността и ако сега казвате на своята жена, мъж, любовник или любовница, че са страхотни, приказни и секси, скоро ще станат точно такива.

В никакъв случай да не се започва нова дейност. Очаква ни приятен, задушевен и семеен ден. Продължава успешната вълна от началото на седмицата, не отлагайте своята работа и ангажименти.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *