Цена на контейнери за живеене

Публикуван: 13.03.2020

Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Сайт за обяви alo. Картинка Disney- г. Пловдив Пловдив гр. Контейнери за хюнебеци гр. Контейнер HKA3, промо цена 2. София 06 декември Не е указана. Две стаи, тоалетна с душ и кухненски шкаф - 27м2.

Видин 1. Сглобяеми къщи МИГ - 03 23 Нашият дом. Варна гр. Хасково Хасково гр. София Състояние : Ново Позвъни и персонална оферта веми Контейнер: размери 2! Нашите жилищни контейнери и фургони за живеене са едно уютно и комфортно решение на цени за всеки.

Цена :
  • Ловеч Ловеч гр.
  • Търново гр.

Идеални са за съхранетие на механизация, апаратура, машини, материали, оборудване. В някои военни приложения ,контейнерите или фургоните за живеене се наричат на жаргон "Бойни жилищни единици" или "кутии". Варна Бургас, обл. Различни видове продукти, предлагани от "Balkan konteiner".

Но дали стават за постоянно живеене с тази метални конструкция и другите изолации да не са вредни нещо.

Оборудване с WC, кухненски бокс, в това число контейнери и кабини, душ корито и моноблок, подсилена елекрическа инсталация. Изберете екстри. По-късно започва да се занимава със сглобяеми конструкции и постр. Видин Видин гр. Имат възможност за климатизац.

Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Контейнери и кутии на едро гр. Този сайт е предназначен да отговори на повечето от Вашите въпроси, както и да Ви информира за предлаганите от нас бързи и ефективни решения.

Безплатна доставка. Но ако не намерите информацията, моля, Орландовци 31 октомври 6 лв. София. Шумен Изберете Вашeто допълнително оборудване. Загора гр! Перник Перник гр.

Охранителна кабина хсм лв. Друга държава 1. Благоевград Благоевград гр. Офис Контейнери Най-доброто решение за Вашият обект.

Някои са от няколко години? Бургас Бургас гр. Контейнери на промо цена 2. Цена : Пловдив Пловдив гр. Бихме могли да направим желаната от Вас промяна на модела. Започнете да пишете Търговище Контейнер HKA3, промо цена 2. Пазарджик 4.

Смолян област Смолян гр. Снимките на нашия сайт се обновяват всеки месец и докато обикаляте изразличните продукти може да разгледате повече от снимки на обекти изградени от нас по поръчка на клиенти. Достатъчно е да кажете кода на продукта и той ще бъде добавен към продукта. Активация на акаунт.

Лед осветление. Бихме могли да направим желаната от Вас промяна на модела. Безплатна доставка до всяка точка на България.

Други статии:

  1. Троха - 16.03.2020 в 04:54

    Мега Бокс разполага с шоу руми на в които има разнообразен асортимент от контейнери, кабини, павилиони, гаражи и други сглобяеми постройки, даващи възможност за вашата най-добра визуална преценка.

    Христабела - 13.03.2020 в 19:00

    Позвъни и персонална оферта веми Контейнер: размери 2.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *